Εφημερίδα Κοινωνική

Συνελήφθησαν επτά γυναίκες για εμπορία ανθρώπων!

 Breaking News

Συνελήφθησαν επτά γυναίκες για εμπορία ανθρώπων!
17 Ιουνίου 2024

Συνελήφθησαν επτά γυναίκες για εμπορία ανθρώπων στη Μύκονο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστιδες προέβαιναν σε επαιτεία εκμεταλλευόμενες ανήλικα παιδιά με σκοπό τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των γυναικών που συνελήφθησαν στη Μύκονο

Ειδικότερα, συνελήφθησαν το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, πέντε ημεδαπές ηλικίας 31 έως 38 ετών και δύο αλλοδαπές ηλικίας 17 και 39, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Όπως διακριβώθηκε, οι δράστιδες χρησιμοποιούσαν – εκμεταλλεύονταν επιτηδευμένα ανήλικα παιδία τα οποία εντοπίσθηκαν να επαιτούν, σε σημεία με μεγάλη τουριστική κίνηση, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να τους προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη-καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ