Εφημερίδα Κοινωνική

Ίλια «Βασίλης Κουκουβίνος» 2024: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο παλαιότερος θεσμός της πόλης

 Breaking News

Ίλια «Βασίλης Κουκουβίνος» 2024: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο παλαιότερος θεσμός της πόλης
13 Ιουνίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο παλαιότερος θεσμός της πόλης Ίλια «Βασίλης Κουκουβίνος» 2024. Η γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού περιελάμβανε την πρώτη μέρα παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς από μαθήτριες και μαθητές των σχολείων του Δήμου Ιλίου οι οποίοι κατέπληξαν το κοινό με τις ικανότητες και τον ενθουσιασμό τους.

Ακολούθησαν την επόμενη ημέρα οι πολιτιστικοί και εθνικοτοπικοί σύλλογοι, τα χορευτικά τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ιλίου και το αθλητικό σωματείο Τυρταίος προσφέροντας μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς μέσα από παραστάσεις και χορευτικά που προβάλλουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την τρίτη ημέρα με τους αθλητικούς συλλόγους και τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Ιλίου που παρουσίασαν το έργο τους προβάλλοντας την αξία της εκγύμνασης και της ευγενούς άμιλλας.

ιλια1

Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον θεσμό αυτό, τα Ίλια «Βασίλης Κουκουβίνος» 2024. Η ζωντάνια και η δημιουργικότητα της τοπικής μας κοινωνίας αναδεικνύεται συλλογικά και συμπεριληπτικά. Μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ενισχύουμε τους δεσμούς μας αναδεικνύοντας τις αξίες που μας ενώνουν. Ευχαριστούμε θερμά για τη μεγαλειώδη συμμετοχή.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ