Εφημερίδα Κοινωνική

Η αμέλεια… των πυρκαγιών!: «Μπαράζ» συλλήψεων και προστίμων τις τελευταίες ημέρες για καύση ξηρών χόρτων και απορριμμάτων

 Breaking News

Η αμέλεια… των πυρκαγιών!: «Μπαράζ» συλλήψεων και προστίμων τις τελευταίες ημέρες για καύση ξηρών χόρτων και απορριμμάτων
14 Ιουνίου 2024

Η αμέλεια εντοπίζεται και διώκεται! Είναι αδιανόητο τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες όταν όλοι μιλούσαν για αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών.

Διαβάστε περιστατικά:

  • Συνελήφθη, 12 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, ημεδαπός για πυρκαγιά σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Βαρρών του Δήμου Ζακύνθου στη νήσο Ζάκυνθο και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.202,03€.
  • Συνελήφθη, 12 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών προκαλώντας πυρκαγιά εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Ν.Χιλής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στον Έβρο και  ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
  • Συνελήφθησαν, 13 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λιβαδειάς, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι προέβησαν σε καύση ξηρών χόρτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Λιβαδειάς στην Βοιωτία και  ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1,125€, 12 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Ίσαλος του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών στην Ροδόπη.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.817,5€, 12 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Άρτας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ρόκκα του Δήμου Αρταίων, στην Άρτα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250€, 12 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ξάνθης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Παλιά Χρύσα στον Δήμο Ξάνθης, στην Ξάνθη.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625€, 13 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων σε αγροτική περιοχή, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καπελέτου του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην Ηλεία.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.225€, 13 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νεάπολης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ζωικών απορριμμάτων εντός κτηνοτροφικής μονάδας, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Νεάπολη Κοζάνης.

 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ