Εφημερίδα Κοινωνική

Χωρίς κλιματισμό τα κεντρικά ΕΛΤΑ του Πειραιά, με… βεντάλιες έγινε η εξυπηρέτηση!

 Breaking News

Χωρίς κλιματισμό τα κεντρικά ΕΛΤΑ του Πειραιά, με… βεντάλιες έγινε η εξυπηρέτηση!
12 Ιουνίου 2024

Υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν του Πειραιώτες υπό τις συνθήκες του απειλητικού καύσωνα καταβάλουν οι εργαζόμενοι του ΕΛΤΑ στον Πειραιά  που παραμένουν χωρίς κλιματισμό εδώ και ημέρες!

Μαζί με τους εργαζόμενους, που στην κυριολεξία “ιδρώνουν” για να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, οι πολίτες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους όσο προσπαθούν να αντέξουν την αναμονή για την εξυπηρέτησή τους εντός των χώρων του ΕΛΤΑ στην οδό Φίλωνος και Τσαμαδού στον Πειραιά. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης πολλοί  χρειάστηκε να παραλάβουν ή να αποστείλουν  κάποιο δέμα, ώστε να αποφύγουν την μεγάλη ζέστη.

Οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη διαμαρτυρίας αλλά παρέμειναν επί ποδός, και βγήκαν εκτός του οικήματος για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο , κρατώντας μάλιστα …βεντάλιες για να ανακουφίζουν από τη μεγάλη ζέστη τους πολίτες .

«Είναι απαράδεκτες οι συνθήκες εργασίας, ζητούμε λύση εδώ και τώρα» δήλωσε στο Κανάλι Ένα 90,4 ο πρόεδρος εργαζομένων των ΕΛΤΑ Πειραιά Νίκος Κορασίδης.

*με πληροφορίες από το ΚΑΝΑΛΙ-1

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ