Εφημερίδα Κοινωνική

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Ναυπηγεία Σκαραμαγκά» – Πρόεδρος ο Γ. Προκοπίου – Διευθύνων σύμβουλος ο Μιλτ. Βαρβιτσιώτης

 Breaking News

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Ναυπηγεία Σκαραμαγκά» – Πρόεδρος ο Γ. Προκοπίου – Διευθύνων σύμβουλος ο Μιλτ. Βαρβιτσιώτης
24 Μαΐου 2024

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Μονοπρόσωπη ΑΕ ανακοινώθηκε σήμερα και παρουσιάστηκε το νέο εταιρικό σήμα. Η εταιρεία θα διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις των πρώην Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ στο Σκαραμαγκά.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Προκοπίου πολιτικός μηχανικός και εφοπλιστής, και διευθύνων σύμβουλος ο πρώην υπουργός και βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δικηγόρος ενώ στο συμβούλιο συμμετέχουν ο  Νικόλας Δενδρινός, ναυπηγός και η  Δήμητρα-Ιωάννα Λουριδά, ναυπηγός μηχανολόγος-μηχανικός.

Prokopiou_Varvitisotis

Τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά έχουν ήδη ξεκινήσει τις εμπορικές δραστηριότητες τους από το Φεβρουάριο και έχουν υποδεχτεί για επισκευές 11 πλοία, εκ των οποίων ένα δεξαμενόπλοιο Suezmax 275 μέτρων, ένα δεξαμενόπλοιο LR1 228 μέτρων, δύο δεξαμενόπλοια Aframax268 και 228 μέτρων, δύο πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 176 και 140 μέτρων, ένα δεξαμενόπλοιο 100 μέτρων και τρία megayachts 106, 72 και 47 μέτρων.

Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκτελείται ένα μεγάλο πρόγραμμα επισκευών και αναβαθμίσεων των υποδομών και του εξοπλισμού ώστε να καταστούν ικανά να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τα πλοία που φιλοξενούν για επισκευές.

Nafpigeia_Skaramagka-3

Την Τετάρτη 22 Μαΐου επισκέφτηκαν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ο διοικητή της Αρχής Στρατιωτικών Βιομηχανιών (GAMI) του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας  Ahmad Al Ohali συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Αμυντικής Βιομηχανίας της Σαουδικής Αραβίας (SAMI)  Walid Abu khaled και τον Πρέσβη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα Δρ. SaabAlammar. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο κ. Προκοπίου και μετά τη συνάντηση ακολούθησε περιήγηση στους χώρους του ναυπηγείου.

Nafpigeia_Skaramagka-1

Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά φέτος θα έχουν παρουσία στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024 που διεξάγεται στο Metropolitan Expoαπό τις 3 έως τις 6 Ιουνίου μετά από απουσία πολλών ετών.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ