Εφημερίδα Κοινωνική

Θρήνος για 23χρονη που πέθανε ξαφνικά, χωρίς πρόβλημα υγείας

 Breaking News

Θρήνος για 23χρονη που πέθανε ξαφνικά, χωρίς πρόβλημα υγείας
22 Μαΐου 2024

Με πόνο ψυχής μίλησαν οι γονείς της 23χρονης Δάφνης από την Βέροια, η οποία έχασε τη ζωή της ξαφνικά το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Η άτυχη Δάφνη την Παρασκευή 17/5 ξύπνησε με δύσπνοια και λίγο μετά κατέρρευσε. Οι γονείς της 23χρονης μίλησαν στην εκπομπή Livenews στο mega, όπου μεταξύ άλλων τόνισαν πως η κόρη τους δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

«Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε, ”έφυγε”. Έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ», λέει αρχικά η μητέρα της.

Όσα είπαν οι γονείς της 23χρονης Δάφνης -Οι τελευταίες στιγμές της

Οι γονείς της περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές της κόρης τους, όταν το βράδυ της Πέμπτης είχαν μαζευτεί οικογενειακώς στο σπίτι και μιλούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές που είχε κλείσει.

«Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ, χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο 6 Αυγούστου. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», είπε ο πατέρας της.

«Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ανοίξει ξανά τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα», προσθέτει ο πατέρας της, μην μπορώντας να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί.

 «Το παιδί μου δεν έπαιρνε ούτε ασπιρίνη, δεν είχε το κανένα σύμπτωμα»

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της ”πάλευε”, τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», αναφέρει η μητέρα της η οποία την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της. «Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα».

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ”μαμά πονάω”. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ”έφυγε”», συμπληρώνει.

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ”φύγει”. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», λέει ο πατέρας της.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ