Εφημερίδα Κοινωνική

«Θερμή» υποδοχή για την Δόμνα Μιχαηλίδου στην Αίγινα

 Breaking News

«Θερμή» υποδοχή για την Δόμνα Μιχαηλίδου στην Αίγινα
20 Μαΐου 2024

Αν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής βρισκόσουν κατά τύχη σε μια ταβέρνα λίγο έξω από το κέντρο της Αίγινας, θα νόμιζες ότι μπήκε μέσα ο Φορτούνης, ο Ποντένσε, ο Κάρμο _ μη σου πω σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού.

Το πόσο δυνατά τραγουδούσαν οι θαμώνες τον ύμνο του Θρύλου και το τι χειροκρότημα έπεσε άλλο να στο λέω, κι άλλο να το βλέπεις και να το ακούς. Κι άλλη ήταν η ομάδα που αποθεώθηκε με αρχηγό την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία βρέθηκε στο νησί για ολοήμερη επίσκεψη.

DOMNA-AIGINA 2

Και πού δεν πήγε… Στον ΕΦΚΑ για να (δι)ερευνήσει πόσο γρήγορα τρέχει η απονομή των συντάξεων, στα μαγαζιά για να συζητήσει με τους καταστηματάρχες τα θέματα που τους απασχολούν, ακόμη και σε γεύμα των ΚΑΠΗ Νέου Φαλήρου έδωσε το παρών, που είχε φτάσει από το πρωί στο νησί για προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο (μεγάλη η χάρη Του).

DOMNA-AIGINA 1

Μεγάλη η χάρη και της υπουργού πάντως που ανά δευτερόλεπτο σταματούσε στον δρόμο για να αγκαλιάσει/φιλήσει/απαντήσει όποιον και όποια τη σταματούσε. Μίλησαν για τις  ευρωεκλογές, μίλησαν για τις συντάξεις, μίλησαν για επιδόματα, μίλησαν για ακόμη καλύτερες ημέρες που όπως τους διαβεβαίωσε «όπου να” ναι κοντοζυγώνουν, φτάνει να είμαστε μαζί, δυνατοί!».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ