Εφημερίδα Κοινωνική

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου εκθέτουν τα έργα τους

 Breaking News

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου εκθέτουν τα έργα τους
28 Μαΐου 2024

Λίγο πριν το τέλος των φετινών μαθημάτων των καλλιτεχνικών  εργαστηρίων, οι μαθητές και οι καθηγητές τους μας προσκαλούν να θαυμάσουμε τα έργα τους σε δύο εκθέσεις που έχουν στηθεί με πολλή αγάπη και εγκαινιάζονται την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024. 

Οι εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Πέμπτη 6 Ιουνίου, από τις 18.30-20.30, στους εξής χώρους: Στο Μοσχάτο, στις αίθουσες του π. Πνευματικού Κέντρου, Χρυσοστόμου Σμύρνης 18 και στον Ταύρο, στην αιθ. 7 στα π. Σφαγεία, Πειραιώς και Επταλόφου.

Οι καθηγητές και οι μαθητές των τμημάτων της αγιογραφίας, του βιτρώ, της ζωγραφικής και των εικαστικών, του κοσμήματος και της κοπτικής-ραπτικής μας καλούν να θαυμάσουμε από κοντά τις δημιουργίες τους στα καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου μας. Μέσα σε αυτά τα έργα αποτυπώνεται όλη η διάθεση, το μεράκι και η ανάγκη για δημιουργία των συμμετεχόντων κάθε ηλικίας, αλλά παράλληλα μπορεί κανείς να θαυμάσει την καλλιτεχνική άποψη και την ιδιαίτερη ματιά με την οποία έχει δουλέψει ο δημιουργός το κάθε έκθεμά του, με τις οδηγίες των καλλιτεχνικών υπευθύνων τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τους κατοίκους του Μοσχάτου και του Ταύρου να επισκεφτούν τις δύο καλλιτεχνικές μας εκθέσεις στο χώρο του π. Πνευματικού Κέντρου και στην αίθουσα 7 στα π. Σφαγεία και να θαυμάσουν τις δημιουργίες των παιδιών μας και των ενηλίκων μελών μας. Για άλλη μία χρονιά θα στηρίξουμε με την παρουσία μας τις καλλιτεχνικές προσπάθειες των μαθητών μας, θαυμάζοντας τα δημιουργήματά τους και παίρνοντας με τη σειρά μας έμπνευση από τις όμορφες εικόνες που μας έχουν ετοιμάσει».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ