Εφημερίδα Κοινωνική

Eπίδειξη ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ (SHOTOKAN) στην πλατεία Κοραή

 Breaking News

Eπίδειξη ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ (SHOTOKAN) στην πλατεία Κοραή
28 Μαΐου 2024

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αθλητικών πολεμικών τεχνών και της φιλοσοφίας τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές της επίδειξης ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ (SHOTOKAN), από τον αθλητικό σύλλογο ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ “Ο Ανατέλλων Ήλιος”, στην πλατεία Κοραή, στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας 2024.

karate4

Στο πνεύμα της ανάπτυξης των ιδιαίτερων αθλητικών δεξιοτήτων, οι θεατές γνώρισαν τι συμβολίζουν οι ασκήσεις αυτού του πεδίου και πως συνδυάζονται με τον σεβασμό στον αντίπαλο, την εσωτερική γνώση και την αυτοπειθαρχία που διέπει τους αθλητές.

Στο πλαίσιο της επίδειξης ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ, ο δάσκαλος και επικεφαλής της σχολής Γιάννης Μάντζαρης,  προσέφερε τιμητική πλακέτα στην Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανδριάνα Ζαρακέλη.

karate2

 Η κα Ζαρακέλη, αφού ευχαρίστησε για την τιμητική πλακέτα, τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά για τον Δήμο Πειραιά να παρουσιάζει στους δημότες και επισκέπτες του ένα μέρος από τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό των αθλητικών πολεμικών τεχνών. Στις Ημέρες Θάλασσας θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την επαφή και τις επόμενες χρονιές, προκειμένου μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν από κοντά τι είναι οι αθλητικές πολεμικές τέχνες και πως μέσα από την ευγενή άμιλλα οι αθλητές εμπνέουν τον σεβασμό».

kartate3

Eκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής των Ημερών Θάλασσας,  ο ειδικός σύμβουλος  του Δημάρχου, Παναγιώτης Κυρίμης, σημείωσε: «Είναι πολύ ευχάριστο για τον Δήμο Πειραιά να μπορεί να προσφέρει στους δημότες του σκηνές από τις αθλητικές πολεμικές τέχνες και να δείξει τον τρόπο προετοιμασίας και προπόνησης των αθλητών τους. Είναι κάτι που μάς αρέσει και θέλουμε να διατηρήσουμε την επαφή τους με τις Ημέρες Θάλασσας και τις επόμενες χρονιές».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ