Εφημερίδα Κοινωνική

Ακατανόητη η απουσία των βουλευτών του Πειραιά από την τελετή του απόπλου του Belem με την ολυμπιακή φλόγα!

Ακατανόητη η απουσία των βουλευτών του Πειραιά από την τελετή του απόπλου του Belem με την ολυμπιακή φλόγα!
28 Απριλίου 2024

Υπάρχει πολλή συζήτηση το τελευταίο διάστημα στον Πειραιά για τις παρουσίες-απουσίες των βουλευτών σε σημαντικά γεγονότα στην πόλη.

Τις τελευταίες ημέρες  ο Πειραιάς βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας αλλά και με επαναλαμβανόμενες παρουσίες του ίδιου του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας.

Και ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν δηλαδή τόσο σημαντικά γεγονότα πραγματοποιούνται σε επίπεδο πόλης, είθισται  όλοι οι εκπρόσωποί της (παραγωγικοί φορείς, αιρετοί,  βουλευτές) να δηλώνουν «παρών», στον Πειραιά το τελευταίο διάστημα καταγράφονται… απουσίες!

Το αποκορύφωνα ήταν στον απόπλου του Belem που μετέφερε, για πρώτη φορά δια θαλάσσης, την Ολυμπιακή Φλόγα από το λιμάνι του Πειραιά στη Μασσαλία.

Η εκδήλωση ήταν υψηλού συμβολισμού για τον Πειραιά και προγραμματισμένη εδώ και πολλές ημέρες.

Είχαν ενημερωθεί τοπικοί βουλευτές, φορείς κ.α. Και δυστυχώς,κανένας βουλευτής της Α’ Πειραιά δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Ακατανόητη η απουσία των βουλευτών του Πειραιά από την τελετή του απόπλου του Belem με την ολυμπιακή φλόγα. Χωρίς περιστροφές και με άξονα τον θεσμικό ρόλο τους στην πόλη.

*Η μόνη βουλευτής που δικαιολογεί την απουσία της, με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου αφού την ίδια ώρα βρισκόταν στην εκδήλωση της ΔΥΠΑ, του υπουργείου της, όπου συνόδευε και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπου παρευρέθηκε στην εκδήλωση  «ημέρα καριέρας» της ΔΥΠΑ στην πέτρινη αποθήκη του ΟΛΠ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ