Εφημερίδα Κοινωνική

Στέλιος Μαμαλάκης – «Γινόμαστε όλοι μια παρέα»

 Breaking News

Στέλιος Μαμαλάκης – «Γινόμαστε όλοι μια παρέα»
12 Μαρτίου 2024

Σε ρυθμούς καρναβαλικούς ζει ο Άγιος Δημήτριος. Το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου, μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους διασκεδάζοντας και χορεύοντας. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη Στράτα, την Κυριακή οι μικροί μασκαράδες έδωσαν ραντεβού στον ασύρματο.

Το συντονισμό των εκδηλώσεων έχει η αρμόδια αντιδήμαρχος Αγγελική Σαραβελάκη. Στην οργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων καθοριστική ήταν η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας και προσωπικά του αντιδημάρχου Πόλης κ. Ταμπακόπουλου και της  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα του Τμήματος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού καθώς και του Αντιδημάρχου κ. Κυριακάκη. Με αφορμή τις εκδηλώσεις ο δήμαρχος Σ. Μαμαλάκης δήλωσε: «Η πόλη μας φοράει τα γιορτινά της! Γινόμαστε όλοι μια παρέα και ζούμε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα. Σας καλούμε όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να διασκεδάσουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς».

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Δημητρίου συνεχίζονται το ερχόμενο Σάββατο  16-03-2024 με τα «ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ», ένα πάρτι των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας, με τη συμμετοχή DJ που θα αρχίσει στον Ασύρματο στις  17.00. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και το μεγάλο πάρτι με τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ στο Ν. Κλειστό Αργοστολίου (ώρα  11.00-16.00).

Οι εκδηλώσεις  κορυφώνονται την  Καθαρά Δευτέρα  18-03-2024, στις 10.30 με τα Κούλουμα και πάλι στον Ασύρματο, σε ένα παραδοσιακό ξεφάντωμα με πολλά και πλούσια εορταστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ