Εφημερίδα Κοινωνική

Εκστρατεία στήριξης για την 14χρονη Κωνσταντίνα του 3ου Γυμνασίου Νίκαιας

 Breaking News

Εκστρατεία στήριξης για την 14χρονη Κωνσταντίνα του 3ου Γυμνασίου Νίκαιας
01 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη ενώνει τις  δυνάμεις του για να «ξυπνήσει» ένα παιδί. Η 14χρονη Κωνσταντίνα, μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Νίκαιας διαγνώστηκε με χονδροσάρκωμα και χειρουργήθηκε τον Αύγουστο 2023. Μετά το χειρουργείο δεν «ξύπνησε» και έως σήμερα παραμένει στο νοσοκομείο με τραχειοστομία, γαστροστομία και τετραπληγία. Χρειάζεται άμεση διακομιδή σε Κέντρο Αποκατάστασης αλλά το κόστος νοσηλείας είναι πολύ υψηλό. Γι’ αυτό το σκοπό έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του πατέρα του παιδιού, Κεφάλας Γεώργιος στην Εθνική Τράπεζα  GR9001101970000019761371806.

O Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης καλεί  συλλόγους, φορείς, αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να στηρίξουμε την Κωνσταντίνα για να αποκαταστήσει την υγεία της:

«Η 14χρονη Κωνσταντίνα -δήλωσε ο Δήμαρχος- πάλεψε γενναία και τώρα χρειάζεται να της δώσουμε πίσω της ζωή της. Κάθε δωρεά είναι ένα βήμα προς την ελπίδα και την αποκατάστασή της. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε σ’αυτή την προσπάθεια γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά ρίχνοντας φως στα σκοτάδια της».

ΑΦΙΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ