Εφημερίδα Κοινωνική

Το μοναδικό πάρτι της εταιρείας SAVRAMIS, κοσμικό γεγονός της χρονιάς!

 Breaking News

Το μοναδικό πάρτι της εταιρείας SAVRAMIS, κοσμικό γεγονός της χρονιάς!
01 Φεβρουαρίου 2024

Πλήθος κόσμου και εκλεκτοί καλεσμένοι  στο πολυαναμενόμενο και λαμπερό event με την «υπογραφή» του Βασίλη και της Αλεξίας Σαβράμη Πλήθος κόσμου και εκλεκτοί καλεσμένοι  στο πολυαναμενόμενο και λαμπερό event με την  «υπογραφή» του Βασίλη και της Αλεξίας Σαβράμη.

Οι επιχειρηματίες Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη έχουν κατορθώσει όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο να πρωταγωνιστούν στον κλάδο του «επιχειρείν» αλλά  να συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, ως λαμπερές προσωπικότητες και άνθρωποι της προσφοράς.

Η παρουσία τους στα επιχειρηματικά και κοινωνικά δρώμενα, αναγνωρίζεται και αγκαλιάζεται απ’ όλους! Γι’ αυτό και η δεξίωση που διοργανώνουν κάθε χρόνο, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας,  αποτελεί κοσμικό γεγονός!

Εκλεκτοί καλεσμένοι λοιπόν, έδωσαν το «παρών» πριν λίγες ημέρες στο κέντρο «Ακτή Πειραιώς», σε ένα εντυπωσιακό πάρτι, τιμώντας με την παρουσία τους το ζεύγος Σαβράμη.

Μεταξύ πολλών, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας (βουλευτές), της αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι), του πολιτισμού, επιχειρηματίες, πρόεδροι συλλόγων, επιστημονικών φορέων, εκπρόσωποι του τραπεζικού κλάδου αλλά και φίλοι και συνεργάτες του Βασίλη και της Αλεξίας. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για το ζεύγος Σαβράμη.  Το χαμόγελο «περίσσευε» σε κάθε στιγμή της βραδιάς. Άλλωστε ο Βασίλης και η Αλεξία είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που τους δίνεις το χέρι και σου «επιστρέφουν» χαμόγελο και υπέροχη διάθεση. Σε αυτή την ξεχωριστή-για όλους- βραδιά διασκεδάσαμε με επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου , του Γιώργου Κακοσαίου και των Αlcatraz. Και το κέφι απογειώθηκε! Πολλά συγχαρητήρια και από την εφημερίδα μας στον Βασίλη και στην Αλεξία.  Αυτό που κάνουν και που «εκπέμπουν» είναι πραγματικά μοναδικό.  Τους ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή τους και βεβαίως, πολλές  επαγγελματικές επιτυχίες. Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ ΕΠΕ έχει ως κύρια δραστηριότητα την  Εισαγωγή – Αντιπροσωπεία – Εμπορία και Διανομή φρεσκοκατεψυγμένων θαλασσινών. Η φιλοσοφία λειτουργίας είναι η διάθεση ποιοτικών προϊόντων με σταθερές και ασφαλείς προδιαγραφές. Εγγύηση αποτελεί η πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση με την παγκόσμια αγορά αλιευμάτων και η συνέπεια που έχει καθιερώσει την εταιρεία ως μια ολοκληρωμένη επαγγελματική πρόταση στην αγορά κατεψυγμένων αλιευμάτων. Επιπλέον η εταιρεία Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ ΕΠΕ εξειδικεύεται στα κατεψυγμένα επί πλοίου προϊόντα.

Η εταιρεία εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα από αλιεύματα. Μερικά από αυτά είναι γαρίδες Ατλαντικού-Αργεντινής-Vannamei, χταπόδια Μαρόκου-Μαυριτανίας, καλαμάρια Ν. Αφρικής-Ινδίας-Μαρόκου, σουπιές Ατλαντικού, καβούρια βασιλικά, αστακούς, μπαρμπούνια, λυθρίνια, φαγκριά και πολλά άλλα.

 

 

30 ΧΡΟΝΙΑ SAVRAMIS – Δυναμική, εντυπωσιακή και επιτυχημένη πορεία!

Μια πορεία 30 ετών, ανοδική και με συνεχείς επιτυχίες δείχνει τον τρόπο που η «Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ ΕΠΕ» αντιλαμβάνεται τα «πράγματα» στον κλάδο της επιχειρηματικότητας. Όλα αυτά τα χρόνια γίνονται στοχευμένα «ανοίγματα» που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στην αγορά. Η εταιρεία SAVRAMIS εκτός από την Ελλάδα, έχει κατακτήσει και όλο τον κόσμο, με συνεργασίες που βασικό στόχο έχουν τη διατήρηση και διανομή των υψηλής ποιότητας προϊόντων της. Τη «συνταγή» των 30 χρόνων συνεχούς ανάπτυξης, σε μια οικονομία που έχει «τα πάνω και τα κάτω της», την ξέρουν καλά ο Βασίλης και η Αλεξία. Γι’ αυτό και έχουν εδραιώσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεχίζουν δυναμικά, ενισχύοντας το brand name τους και την πορεία τους στο χώρο. Ξεκάθαρα, η πιο εγγυημένη επιλογή στην αγορά των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών!

DSC_1952

DSC_2085

DSC_2051

DSC_2107

DSC_1697

DSC_2010

DSC_2239

DSC_2163

DSC_2006

DSC_1997

DSC_1993

DSC_1975

DSC_1971

DSC_1783

DSC_1719

DSC_2232

DSC_2042

DSC_2624

GPAP1976

GPAP1679

GPAP1650

DSC_2624

DSC_2538

DSC_2504

DSC_2152

DSC_2139

DSC_2130

DSC_2124

DSC_2096

DSC_2066

DSC_2504

DSC_2485

DSC_2452

DSC_2353

DSC_2222


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ