Εφημερίδα Κοινωνική

Στέλιος Μαμαλάκης – Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου: «Ύψιστη πράξη αλληλεγγύης η στήριξη των συνανθρώπων μας από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών»

 Breaking News

Στέλιος Μαμαλάκης – Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου: «Ύψιστη πράξη αλληλεγγύης η στήριξη των συνανθρώπων μας από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών»
07 Φεβρουαρίου 2024

Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης είχε σήμερα συνάντηση με τον Διευθυντή του Φορέα Λαϊκών Αγορών Αττικής Χάρη Πασβαντίδη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Παραγώγων Λαϊκών Αγορών Α’ Αθηνών Θοδωρή Γαβρήλο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Α’ Αθηνών Αντώνη Τριαντάφυλλο και την Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Αγ. Δημητρίου Πόπη Μαυρομματάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη δυνατότητα προσφοράς προϊόντων και πρώτων υλών από τους παραγωγούς για το συσσίτιο και τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Επιπλέον στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία των αγορών, καθώς και στην βέλτιστη συνεργασία δήμου και παραγωγών.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του, τόσο προς τον κ. Πασβαντίδη, όσο και προς τα στελέχη των λαϊκών αγορών, παραγωγούς και εμπόρους, υπογραμμίζοντας ότι η συνεισφορά τους είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. «Η στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αποτελεί ύψιστη πράξη αλληλεγγύης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε να υπάρξουν συγκεκριμένες δράσεις για την υλοποίηση των στόχων που τέθηκαν.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ