Εφημερίδα Κοινωνική

«Σιωπηρή διαμαρτυρία» μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

 Breaking News

«Σιωπηρή διαμαρτυρία» μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
27 Φεβρουαρίου 2024

Σιωπηρή διαμαρτυρία μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά διοργανώνει σήμερα στις 7 το απόγευμα η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Ολους και Ολες» με επικεφαλής τον Γιώργο Γαβρίλη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τις ζωές 57 ανθρώπων.

«Ενας χρόνος και η οργή μας μεγαλώνει, αφού ακόμη δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και κανείς δεν έχει καταδικαστεί γι’ αυτό το έγκλημα» τονίζει η παράταξη και καλεί όλους να συμμετάσχουν στη σιωπηρή διαμαρτυρία «για να στηρίξουμε τον αγώνα των συγγενών των θυμάτων».

Παράλληλα σε κεντρικά σημεία της πόλης, τα μέλη της παράταξης έχουν κολλήσει το επισυναπτόμενο κάλεσμα υπογραφής στο ψήφισμα για την άρση ασυλίας των υπαίτιων για το έγκλημα στα Τέμπη, που ξεκίνησε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα 20χρονης φοιτήτριας που χάθηκε εκείνη τη νύχτα και πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων. «Η συμμετοχή όλων μας στη δράση είναι πολύ σημαντική. Να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε αυτό το έγκλημα να μη συγκαλυφθεί και να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους αυτής της τραγωδίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ