Εφημερίδα Κοινωνική

Με πλαστές πινακίδες η «Porsche» που βρέθηκε βυθισμένη στο λιμάνι του Πειραιά

 Breaking News

Με πλαστές πινακίδες η «Porsche» που βρέθηκε βυθισμένη στο λιμάνι του Πειραιά
12 Φεβρουαρίου 2024

Νεότερα στοιχεία υπάρχουν, για το θρίλερ με την κόκκινη Porsche, που ανασύρθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο 36χρονος Κρητικός Αντώνης Καρυώτης, τον οποίο έσπρωξαν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, την ώρα που πήγαινε να ανέβει στο πλοίο, με προορισμό το Ηράκλειο.

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι εταιρείας, που πραγματοποιούσε εργασίες εκβάθυνσης στο συγκεκριμένο σημείο του λιμανιού, για να μην βρίσκουν στο βυθό τα επιβατηγά πλοία, την ώρα που φορτώνουν, ανέσυραν μία κόκκινη «Porsche». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες από δύτες στο βυθό, που έγιναν με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεόδωρου Σακελλαρόπουλου, για τυχόν ανεύρεση πτωμάτων ή ανθρώπινων μελών, δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς δεν βρέθηκε ακόμη κάτι.

Διαπιστώθηκε ωστόσο ότι, οι πινακίδες που έφερε το supercar είναι Ουγκρικές ή Σουηδικές και σίγουρα είναι πλαστές. Το επικρατέστερο σενάριο, για το πως βρέθηκε στο βυθό του λιμένος Πειραιά η Porsche είναι ότι, πρόκειται για αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε κάποια παράνομη ενέργεια, το οποίο πετάχτηκε στη θάλασσα, για να κρύψουν τα ίχνη τους αυτοί, που το χρησιμοποίησαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι Αρχές αποκλείουν την πιθανότητα το αυτοκίνητο να έπεσε στη θάλασσα από την προβλήτα του λιμανιού και θεωρούν ότι, το πέταξαν κάποιοι από το πλοίο με το οποίο ταξίδευε και έφτασε μέχρι τον Πειραιά.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ