Εφημερίδα Κοινωνική

Κερατσίνι: Ξεσπά η μητέρα της 9χρονης που φέρεται να βίαζε ο παππούς της

 Breaking News

Κερατσίνι: Ξεσπά η μητέρα της 9χρονης που φέρεται να βίαζε ο παππούς της
08 Φεβρουαρίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για την φρίκη που βίωνε η 9χρονη στο Κερατσίνι από τον ίδιο της τον παππού, με την μητέρα της να ξεσπά στην κάμερα του STAR.

«Δεν το περίμενα ποτέ. Τα άκουγα στις τηλεοράσεις και δεν περίμενα να συμβεί σε εμάς. Δεν το άφηνα το παιδί μόνο του. Τύχαινε κανά Σαββατοκύριακο να πάω στους δικούς μου, τύχαινε να βγούμε έξω. Το άφηνα με τον παππού. Δεν ήθελε να καπνίζομε μπροστά του και βγαίναμε έξω. Για να πω την αλήθεια, δεν έχω μιλήσει με το παιδί. Το ρώτησα μόνο αν γινόταν συχνά. Το ένα Σάββατο μου έλεγε ναι το έκανε, το άλλο και το παρ’όλο που δεν το έκανε. Μου είπε πως αν δεν κατέβαινε ο παππούς με τον μπαμπά δεν θα το μαθαίνατε», ανέφερε αρχικά η μητέρα του παιδιού.

Σχετικά με το πώς έμαθε τα όσα συνέβαιναν: «Είχα πάει τον σύζυγο στο χωριό, μόλις της είπα θα έρθει ο παππούς θα κοιμάστε μαζί, μου είπε όχι. Δεν μου είπε το γιατί. Το δεύτερο βράδυ που ήρθε ο παππούς πήγε σε μια φίλη της κλαίγοντας και της το είπε. Το είπε στα ξαδέρφια της. Άνοιξε η γη και με κατάπιε. Έβλεπα το παιδί να τρέμει και να κλαίει. Ντρεπόμουν να το πάρω αγκαλιά. Της είπα θα το περάσουμε οι τρεις μας όλο αυτό».

Τέλος, για το αν έχει μιλήσει με τον πατέρα της: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Καθόλου. Τον πήρα τηλέφωνο, τον απείλησα. Εξαφανίστηκε μετά. Έφυγε. Μου έδειξε την ενοχή του. Οι συγγενείς μου ακόμα δεν το πιστεύουν. Τα αδέρφια μου δεν το πιστεύουν. Ό,τι έχει κάνει θα το πληρώσει».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ