Εφημερίδα Κοινωνική

Δόμνα Μιχαηλίδου: Στη Βουλή με τα παιδιά του Πειραιά

 Breaking News

Δόμνα Μιχαηλίδου: Στη Βουλή με τα παιδιά του Πειραιά
28 Φεβρουαρίου 2024

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, παρά το απαιτητικό πρόγραμμά της, βρίσκει χρόνο για όλους. Ιδίως όταν αυτοί οι όλοι είναι παιδιά.

Κάπως έτσι το πρωϊνό της περασμένης Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου, υποδέχτηκε στη Βουλή μαθητές και μαθήτριες από δύο σχολεία του Πειραιά: Το Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής και το Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο. Η χαρά της διπλή λόγω της καταγωγής της, η επιθυμία της να «συστήσει» το Κοινοβούλιο στους μαθητές, ανεξάντλητη.

Όλοι μαζί επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη της Βουλής, συζήτησαν για την ιστορία του επιβλητικού κτηρίου και των μνημείων του ενώ μεγάλο τμήμα της κουβέντας τους αφιερώθηκε στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Κι από το χθες στο σήμερα «ταξίδεψαν» στο κεφάλαιο fake news όπως τα τελευταία αποτυπώνονται στα social media. Η επαφή της με τους μαθητές καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης ήταν κάτι παραπάνω εμφανής. Λογικό, αν αναλογιστεί κάποιος την διεθνή ακαδημαϊκή της πορεία. Εμφανής ήταν και η διάθεσή της να λύσει κάθε απορία των μαθητών και να διαφωτίσει εκείνους που της εξέφρασαν την επιθυμία να ασχοληθούν στο μέλλον με την πολιτική.

Το τέλος της επίσκεψης των παιδιών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο συνοδεύτηκε από πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες και από την υπόσχεση πως θα ακολουθήσει σύντομα ακόμη μία.

domna_mathites_2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ