Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Το αργότερο σε 40 ημέρες η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και πιστοποίησης των 6 παιδικών χαρών που έκλεισαν για λόγους ασφαλείας

 Breaking News

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Το αργότερο σε 40 ημέρες η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και πιστοποίησης των 6 παιδικών χαρών που έκλεισαν για λόγους ασφαλείας
20 Φεβρουαρίου 2024

Η νέα διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσε το πρόβλημα με την έλλειψη πιστοποίησης και ασφάλειας 6 παιδικών χαρών, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προχώρησε στην υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών, προκειμένου να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατό τα προβλήματα και να δοθούν και πάλι οι χώροι προς χρήση από τους κατοίκους.

Ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης ζήτησε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Κάππο να προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα προβλεπόμενα βήματα για να δοθεί πιστοποίηση στις 6 παιδικές χαρές.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του κ. Κάππου και των Τεχνικών Υπηρεσιών προσδιορίστηκαν τα σχετικά βήματα και εκτιμάται ότι το αργότερο σε 40 ημέρες από σήμερα οι παιδικές χαρές θα έχουν αποκατασταθεί και θα έχουν διατεθεί πιστοποιημένες προς χρήση από τους πολίτες.

Η δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση των πολιτών και επισημαίνει ότι «στόχος  είναι η άμεση αποκατάσταση και πιστοποίηση των παιδικών χαρών, ώστε να παραδοθούν στους δημότες ασφαλείς και λειτουργικές. Διευθετούμε  άμεσα ζητήματα που η προηγούμενη διοίκηση είχε αφήσει χωρίς λύση για δεκαετίες. Μάλιστα εμπαίζοντας τους δημότες εμφάνιζε στην αρχή της χρονιάς 120.000 ευρώ για την αποκατάσταση των 6 παιδικών χαρών και στο τέλος τα μετέφερε σε άλλους κωδικούς για να καλύψει άλλες υποχρεώσεις. Με συγκεκριμένα βήματα βάζουμε τέλος στην απραξία και την εικονική πραγματικότητα των προηγούμενων ετών».

Θερμές ευχαριστίες διατυπώνονται στη Δημοτική Αστυνομία και τον Αντιδήμαρχο Εποπτείας της Πόλης Γιώργο Ταμπακόπουλο καθώς επιβλέπουν συνεχώς τους χώρους που έχουν σφραγιστεί.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ