Εφημερίδα Κοινωνική

Χαλάνδρι: Επιστρέφει το In Pool TRIathlon

 Breaking News

Χαλάνδρι: Επιστρέφει το In Pool TRIathlon
06 Φεβρουαρίου 2024

Το εναρκτήριο λάκτισμα για το 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου στο κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας», έδωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, μαζί με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αλέξη Μαυραγάνη και τον επικεφαλής της TRIMORE Sport Events Κωνσταντίνο Μητρόπαπα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 2ο In Pool TRIathlon αναμένεται να προσφέρει στιγμές έντασης, ενθουσιασμού αλλά και μύησης στο σπορ του τρίαθλου σ’ εκείνους που θα έρθουν να το ζήσουν ως συμμετέχοντες ή θεατές.

«Θεωρούμε πολύ σημαντική την ενίσχυση κάθε μαζικής αθλητικής δραστηριότητας, που απευθύνεται στο πλατύ κοινό και σε όλες τις ηλικίες, έτσι ώστε να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι τα αθλήματα που όλοι ξέρουμε αλλά και καινούρια. Γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε ήδη επενδύσει περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των αθλητικών κέντρων του Δήμου, με την αντίληψη ότι όλοι οι αθλητικοί χώροι πρέπει να είναι λειτουργικοί, προσβάσιμοι, ασφαλείς και φιλικοί. […] Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε και πάλι το τρίαθλον που είχε πέρσι μεγάλη επιτυχία και φιλοδοξούμε να γνωρίσουμε το άθλημα στους νέους ανθρώπους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλέξης Μαυραγάνης, σημείωσε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για την πόλη μας. Το στοίχημα για τη δημοτική αρχή είναι τα παιδιά της πόλης μας, και όχι μόνο τα παιδιά, να έχουν όσο το δυνατό περισσότερες δυνατότητες για αθλητισμό, που να λειτουργεί ως αντίβαρο στη διαρκώς αυξανόμενη οπαδική βία, αλλά και τη βία μεταξύ των νέων, γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό μας ενδιαφέρει να περάσει το τρίαθλον και ως διέξοδος στην ασφυκτική καθημερινότητα. […] Περιμένουμε λοιπόν να το γνωρίσουμε καλύτερα, να μάθουμε από το τρίαθλον και να δούμε πώς μπορεί αυτό να αποτελέσει κρίσιμο στοιχείο του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας».

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» θα υπάρχει γραμματεία αγώνα, για υποδοχή νέων εγγραφών στο In Pool TRIathlon Chalandri. Ωράριο λειτουργίας 12:00-14:00 & 17:00-20:00. Για την εγγραφή νέων αθλητών & συμμετοχή στον αγώνα στις σειρές που έχουν απομείνει, είναι απαραίτητη η κατοχή Κάρτας Υγείας Αθλητή βάσει της νέας νομοθεσίας της Τ.Ο.Ε.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ