Εφημερίδα Κοινωνική

Ανέλαβε καθήκοντα ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης – «Ξεκινάμε δουλειά χωρίς χρονοτριβές για να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Δήμος Αγίου Δημητρίου»

 Breaking News

Ανέλαβε καθήκοντα ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης – «Ξεκινάμε δουλειά χωρίς χρονοτριβές για να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Δήμος Αγίου Δημητρίου»
03 Ιανουαρίου 2024

Τα καθήκοντά του και επίσημα ως δήμαρχος Αγίου Δημητρίου  ανέλαβε ο Στέλιος Μαμαλάκης. Ο Δήμαρχος, χθες παραβρέθηκε στη δοξολογία για το νέο έτος στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.

Σήμερα το πρωί πραγματοποίησε σύσκεψη με στελέχη και συνεργάτες του προκειμένου να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για την  ενημέρωση και ανάληψη καθηκόντων.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τα γραφεία των υπηρεσιών του δημοτικού μεγάρου και διευθύνσεων,  όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα υπαλληλικά στελέχη και να τους ευχηθεί καλή χρονιά.

Ο κ. Μαμαλάκης με αφορμή και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Η νέα χρονιά σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της νέας δημοτικής περιόδου. Ξεκινάμε δουλειά χωρίς χρονοτριβές για να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Δήμος Αγίου Δημητρίου. Με σχέδιο, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως χωρίς αλαζονεία σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά. Εργαζόμαστε με αυταπάρνηση προκειμένου ο Δήμος μας  να περάσει στη νέα εποχή που οραματιζόμαστε. Στην υλοποίηση αυτού του οράματος προσκαλώ όλους τους πολίτες  για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια συμμαχία ευθύνης για ένα καλύτερο μέλλον στην πόλη μας».

mamalakis

mamalakis 1

mamalakis dad


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ