Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκίνησαν ακυρώσεις κρατήσεων στην Αράχωβα – «Αν ξέραμε τον δράστη θα τον σκοτώναμε!»

Ξεκίνησαν ακυρώσεις κρατήσεων στην Αράχωβα – «Αν ξέραμε τον δράστη θα τον σκοτώναμε!»
06 Δεκεμβρίου 2023

Θυμωμένοι είναι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες στην Αράχωβα μετά τον βάναυσο βιασμό και θάνατο του Όλιβερ.

Δημόσια η κατακραυγή στα social media, με το αποτύπωμα να φαίνεται στη δυσπραγία των κρατήσεων ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Η ελληνική κοινωνία συγκλονισμένη παρακολουθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον φρικτό θάνατο του οκτάχρονου Όλιβερ, του αγαπημένου τετράποδου της περιοχής, με τα ευρήματα από τις διαδοχικές εξετάσεις κτηνιάτρων να σοκάρουν.

Η αναστάτωση κυριαρχεί και στους τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι βλέπουν τις τελευταίες ώρες ένα μικρό κύμα ακυρώσεων στις κρατήσεις και εκφράζουν φόβους ότι θα πυκνώσει ακόμη περισσότερο τις προσεχείς ημέρες.

Εκείνο το οποίο υπογραμμίζουν μέσω του ThessToday είναι ότι η Αράχωβα χαρακτηρίζεται μια περιοχή φιλική ως προς τα ζώα και πως «εάν γνωρίζαμε τον δράστη, θα τον είχαμε εκτελέσει εμείς».

Ένας άλλος ιδιοκτήτης καταλυμάτων τονίζει ότι ο μεγαλύτερος φόβος και αγωνία των κατοίκων, είναι το ενδεχόμενο κακοποίησης και σε άλλα αδέσποτα.

«Όλοι οι ντόπιοι -3.000 στο σύνολο- είμαστε ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Είναι άδικο να στιγματίζεται μια περιοχή για ένα τόσο σκληρό περιστατικό που έχει επηρεάσει και εμάς τους ίδιους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ναυπατσής, ιδιοκτήτης AirBnb στην Αράχωβα, ανέφερε στο ThessToday ότι «εάν βρίσκαμε ποιος ήταν αυτός που έκανε κακό στο σκυλί, θα τον είχαμε εκτελέσει εμείς οι ίδιοι οι Αραχωβίτες. Είμαστε ευαίσθητοι με τα ζώα».

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ