Εφημερίδα Κοινωνική

Βόλος: Μήνυση από τους γονείς του 7χρονου που έπεσε θύμα bullying και ΕΔΕ στο σχολείο

 Breaking News

Βόλος: Μήνυση από τους γονείς του 7χρονου που έπεσε θύμα bullying και ΕΔΕ στο σχολείο
13 Δεκεμβρίου 2023

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό bullying, αυτή τη φορά σε δημοτικό σχολείο του Βόλου, με θύμα ένα αγοράκι 7 χρονών. Σύμφωνα με την μητέρα του 7χρονου, που κατήγγειλε το περιστατικό, ένας συμμαθητής του, μεγαλύτερος σε ηλικία, τον έγδυνε και έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του.

Για το περιστατικό, που εντείνει τις ανησυχίες για την έξαρση του φαινομένου στα σχολεία, βρίσκεται σε εξέλιξη διπλή έρευνα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η καταγγελία της μητέρας ερευνάται τόσο σε επίπεδο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διατάχθηκε από τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γιώργο Πολύζο, όσο και σε επίπεδο αστυνομίας.

Οι γονείς του 7χρονου υπέβαλλαν μήνυση στην αστυνομία και την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου που κάνει την προανάκριση, ενώ έχουν ενημερωθεί από χθες το μεσημέρι και οι εισαγγελικές αρχές.

«Ξαφνικά έβαλε το κλάματα» – Το περιστατικό
Η μητέρα ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο γιος της, όταν προσπάθησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο» είπε η μητέρα του.

Ο μικρός αποκάλυψε ότι το περιστατικό, που έγινε την Δευτέρα, δεν ήταν το μοναδικό.

Οι γονείς κατήγγειλαν το bullying σε βάρος του παιδιού και στην αστυνομία και στο σχολείο.

«Εμείς αυτά σήμερα τα είπαμε στην διευθύντρια και μας κοιτάγανε λες και τους τρώμε την ώρα. Τον δείχνει ο γιος μου και λέει ‘αυτός είναι, αυτός είναι’ και μετά από λίγο βλέπω τον γιο μου στην πόρτα να ξεκλειδώνει η διευθύντρια την πόρτα, το παιδί μου στα σκαλιά κλαίγοντας, και του λέω ‘τι έγινε παιδάκι μου;’. ‘Μπαμπά’, λέει, ‘εγώ τον έδειξα λέει, αλλά φοβάμαι, δεν του κάνουν τίποτα’. Και τι γυρνάει και μου λέει η διευθύντρια, ‘δεν το αφήνετε’, λέει ‘να παρακολουθήσει μάθημα’. Για το καλό του παιδιού, λέει και εμείς να μην το τραβάμε πολύ’» είπε ο πατέρας του 7χρονου, μιλώντας στο Live News την Τρίτη.

«Μαμά, φοβάμαι, δεν με πιστεύει κανείς» είπε στους γονείς του κλαίγοντας, μόλις βγήκε από το γραφείο της διευθύντριας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ