Εφημερίδα Κοινωνική

Πληθώρα δραστηριοτήτων το ερχόμενο τριήμερο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

 Breaking News

Πληθώρα δραστηριοτήτων το ερχόμενο τριήμερο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
01 Δεκεμβρίου 2023

Με αρκετές εκδηλώσεις να διεξάγονται ξεκινά η χειμερινή σεζόν για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, θα πραγματοποιηθούν το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταε Κβο Ντο «Γ. Βόλαρης» στην κεντρική αρένα και στο Περιστύλιο χώρο θα διεξαχθεί για μια ακόμα χρονιά το Φεστιβάλ Μελιού.

ΣΕΦ

Πιο αναλυτικά, το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου, στην κεντρική αρένα του ΣΕΦ, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταε Κβο Ντο «Γ. Βόλαρης», με τη συμμετοχή 1.062 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Γονείς, αθλητές και προπονητές αναμένεται να παρακολουθήσουν αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου, οι οποίοι και τις τρεις ημέρες, ξεκινούν στις 09.00 το πρωί. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΣΕΦ

Τις ίδιες ημέρες, 1-3 Δεκεμβρίου στο Περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί το 14ο Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων μέλισσας. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπος για την προβολή του Ελληνικού μελιού. Τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.

Τέλος, 2-3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες 8 και 9 αγώνες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Α1 και Α2 ανδρών και γυναικών. Μεταξύ άλλων η αναμέτρηση που ξεχωρίζει για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, είναι αυτή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι μεγάλες διοργανώσεις και εκθέσεις, έχουν μόνο έναν προορισμό. Τις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ