Εφημερίδα Κοινωνική

Ενός κακού…. media έπονται! Όσα δε λέγονται αλλά γράφονται!

Ενός κακού…. media έπονται! Όσα δε λέγονται αλλά γράφονται!
22 Δεκεμβρίου 2023

Το είδαμε και αυτό! Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει… κηδεία αξίας 1.000 ευρώ

Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει smartphone, iPhone, τηλεοράσεις αλλά και… δωρεάν κηδείες, για την οικονομική ενίσχυση Αθλητικών Ακαδημιών στην Κρήτη. Ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια, διευκρίνισε πως το δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον», όπως γράφει και το λαχείο.

 

 

 

Η «συμφωνία» για εργάτες από το Πακιστάν και η νέα απάντηση Καιρίδη

Για την νέα συμφωνία στην ΕΕ για το μεταναστευτικό και το τι ακριβώς σημαίνει για την Ελλάδα μίλησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης. Απάντησε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με το Πακιστάν. «Ο υπουργός του Πακιστάν μπορεί να λέει ότι θέλει. Άλλωστε ένα από τα προβλήματα που έχουμε με το Πακιστάν είναι ότι δεν δέχονται πίσω τους επιστρεπτέους διότι όταν είσαι 200 εκατομμύρια και έχεις αυτά τα οικονομικά προβλήματα, θέλεις να τα μοιραστείς, αν μπορείς» είπε αναφέροντας ότι υπήρξε και σχετική διάψευση από το Ισλαμαμπάντ.

 

 

 

«Αιφνιδιαστική» επίσκεψη με… κάμερες και επισήμους;

“Αιφνιδιαστική επίσκεψη” αλλά με κάμερες… πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης στο τηλεφωνικό κέντρο του 1555, με αφορμή την έναρξη της πιλοτικής διαδικασίας ενημέρωσης των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ σχετικά με το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα και την υποβολή αίτησης συνταξιοδότησης. Τον υπουργό (που προφανώς ήξεραν ότι θα πάει εκεί) συνόδευσαν ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου και ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Βαρβέρης.

 

 

 

«Πόλεμος» ζαχαροπλαστών και λαϊκών αγορών για τα… μελομακάρονα

Έως και 50% φθηνότερα μπορούν να βρουν πλέον οι καταναλωτές τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα κάνοντας μια βόλτα στις λαϊκές αγορές. Το γεγονός αυτό φυσικά έχει προκαλέσει τις σφοδρές αντιδράσεις των ζαχαροπλαστών, οι οποίοι μάλιστα αμφισβητούν έντονα την ποιότητά τους. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Σωματείου των ζαχαροπλαστών Αθήνας, Γιάννης Γλύκος αμφισβήτησε (εκτός από την ποιότητα) τη νομιμότητα της πώλησής τους στις λαϊκές. «Αυτά που πωλούνται 7,90 τα μελομακάρονα, είναι αμφιβόλου ποιότητος, αμφιβόλου προελεύσεως. Εμάς το υγειονομικό και ο ΕΦΕΤ μας κυνηγάνε κάθε μέρα. Δεν ξέρω πως επιτρέπουν να πωλούνται μελομακάρονα στο δρόμο», πρόσθεσε.

 

 

Το «κολπάκι» με πρόσκληση που εκνεύρισε περισσότερο τον Δούκα

Σε μια περίοδο που τα «φώτα» πέφτουν στο Χάρη Δούκα και στις αντιδράσεις γύρω από το θέμα της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Α.Ε. ο νέος δήμαρχος Αθηναίων δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Νίκο Ταχιάο, υφυπουργό Υποδομών και πρώην πρόεδρο της Αττικό Μετρό, ο οποίος τον προσκάλεσε στην παρουσίαση των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τα έργα του Μετρό, στα οποία -βεβαίως-εμπλέκεταιι και η «Ανάπλαση Α.Ε.» Το τηλεφώνημα ωστόσο έγινε σε λάθος timing και με λάθος τρόπο… (ή όπως λένε οι κακές γλώσσες, «επί τούτου»), καθώς η κλήση έγινε μετά την κατάθεση της επίμαχης τροπολογίας, ενώ δεν είχε υπάρξει στο παρελθόν ούτε πρόσκληση! Το γεγονός αυτό, όσα προηγήθηκαν, αλλά και όσα ακολούθησαν με την τροπολογία… έφερε έντονη αντίδραση από τον Χάρη Δούκα, ο οποίος αρνήθηκε να παραστεί!

 

 

Έκλεισε τον αυτοδιοικητικό του κύκλο ο Πατούλης! Επόμενο βήμα;

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στο ΠΕΣΥ Αττικής, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους περιφερειακούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, λέγοντας ότι οφείλει αυτό το… «ευχαριστώ», κλείνοντας την 25ετή αυτοδιοικητική του θητεία. «Αν εξαιρέσω κάποιες πολύ πικρές στιγμές, λίγες, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνυπαρξή μας στην Περιφέρεια και η αξία όλης αυτής της πορείας είναι ότι όλοι μας γίναμε πιο δυνατοί», είπε. Και πρόσθεσε: “Μετά από 25 χρόνια πορείας, κλείνω αυτόν τον κύκλο. Σας ευχαριστώ για όλα όσα με μάθατε. Δεν θα χαθούμε”. Το τι θα κάνει ο Γιώργος Πατούλης πολιτικά θα το αποφασίσει στο μέλλον… Πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε ευρωψηφοδέλτιο.

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ