Εφημερίδα Κοινωνική

Της Διαύγειας το… ανάγνωσμα!

Της Διαύγειας το… ανάγνωσμα!
20 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Πειραιά: Έλαβε δωρεά για μπάλες μπάσκετ σε σχολεία

H Οικονομική Επιτροπή του Δ. Πειραιά αποδέχτηκε τη δωρεά της εταιρείας επικοινωνιών και συνδεσιμότητας της ναυτιλιακής βιομηχανίας «NAVARINO», που προσφέρει διακόσιες (200) μπάλες μπάσκετ (Spalding) στα Γυμνάσια του Δήμου Πειραιά (θα δοθούν δέκα (10) μπάλες ανά Γυμνάσιο).

 

Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την Μελέτη Κυκλοφορίας και Στάθμευσης του Δήμου Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά προχωρά στη συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για τον διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που αφορά στην σύναψη δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Μελέτη Κυκλοφορίας και Στάθμευσης του Δήμου Πειραιά», προϋπολογισμού 614.807,27€ πλέον ΦΠΑ. Η επιτροπή αποτελείται από τους: ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΠΠΑΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΠΟΠΟΥΛΟ ΗΡΑΚΛΗ. Πρόεδρος ορίζεται η κα ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥ. Τα μέλη της Επιτροπής Διαγωνισμού θα πρέπει να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου, αφενός να αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διαγωνισμών του ΕΣΗΔΗΣ, αφετέρου να τηρούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο χρονοδιαγράμματα εξέλιξης των διαγωνιστικών διαδικασιών.

 

Έκτακτη επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη

Το δημοτικό συμβούλιο Νίκαιας-Ρέντη ενέκρινε ποσό ύψους 40.000,00 € ως έκτακτη επιχορήγηση των Ν.Π.Δ.Δ. Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, το οποίο θα κατανεμηθεί ως εξής:

-Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: 30.000,00 €

-Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: 10.000,00 €

 

Αποδοχή χορηγίας για παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Το δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ενέκρινε την αποδοχή χορηγίας πέντε δωροεπιταγών από κατάστημα παιχνιδιών των 50 € εκάστη του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τις ανάγκες των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

 

Απόφαση για συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Περάματος

Ο Δήμος Περάματος προχώρησε στην έγκριση κατεπείγοντος διαδικασίας για την ανάθεση εργασιών επισκευής και συντήρησης των οχημάτων και μηχανημάτων έργων του Δήμου, στα πλαίσια της λειτουργίας του τμήματος καθαριότητας και των λοιπών τμημάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος – Ποιότητας Ζωής, αλλά και της υγιεινής στην Πόλη, σύμφωνα με τα όσα αναλυτικά αναφέρονται στην εισήγηση του Προϊστάμενου Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – Ποιότητας Ζωής κ.Μουστάκη Απόστολου. Το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 37.200 ευρώ.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ