Εφημερίδα Κοινωνική

Η λαμπρή πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» σε σκηνοθεσία Robert Wilson στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

 Breaking News

Η λαμπρή πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» σε σκηνοθεσία Robert Wilson στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
27 Νοεμβρίου 2023

Παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του έργου «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» του Edward Albee, σε σκηνοθεσία του Robert Wilson.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε την κα Σακελλαροπούλου στο εμβληματικό θέατρο της πόλης μας. Παρόντες στην λαμπερή πρεμιέρα ήταν επίσης η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Ειρήνη Νταϊφά, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Νίκος Διαμαντής, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου.

Ο διεθνούς φήμης Αμερικανός σκηνοθέτης Robert Wilson σκηνοθετεί το έργο «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» του Edward Albee στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές που έχουν ανέβει στην Ελλάδα, με πρωταγωνίστριες τρεις εξέχουσες Ελληνίδες ηθοποιούς, τη Ρένη Πιττακή, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Λουκία Μιχαλοπούλου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Υποδεχθήκαμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις Ψηλές Γυναίκες».

Μια εκπληκτική παράσταση, η οποία καθήλωσε τους θεατές, με την αριστοτεχνική σκηνοθεσία του Robert Wilson και φυσικά με τις συγκλονιστικές ερμηνείες της Ρένης Πιττακή, της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και της Λουκίας Μιχαλοπούλου.

Μια θεατρική παράσταση, αντάξια του κύρους, της σημασίας και της ιστορίας του Δημοτικού μας Θεάτρου, το οποίο πλέον έχει περάσει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και εξωστρέφειας και συνεχίζει την ανοδική του πορεία, όπως πράττει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

1700916561494

1700910135565

1700910135507

1700910135527

1700910135488

1700910135547


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ