Εφημερίδα Κοινωνική

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

 Breaking News

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
20 Νοεμβρίου 2023

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας συνεχίζει την προσπάθεια για την ανανέωση και αύξηση των αποθεμάτων αίματος, μέσα από τη  διοργάνωση δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης σε κεντρικά σημεία υψηλού πολιτιστικού συμβολισμού ενδιαφέροντος σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες  που εκπροσωπούν με συνέπεια και ανιδιοτέλεια την κοινωνία των πολιτών.

Κεντρικό στόχο αποτελεί η προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών που θα αποκτήσουν σταθερή αιμοδοσιακή συνείδηση, κάνοντας ένα ευχάριστο ξεκίνημα σε ένα χώρο ιδανικό να μετατρέψει τη διαδικασία της αιμοδοσίας σε μια όμορφη και θετική εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό και για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, που έχουν παρουσιαστεί την τελευταία περίοδο, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και η εθελοντική ομάδα ΑΠΟΘΑΙΜΑ, ενώνουν τις δυνάμεις τους, πραγματοποιώντας δράση αιμοδοσίας για πρώτη φορά στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29, Πειραιάς), έναν ξεχωριστό χώρο πολιτισμού που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους του Πειραιά και των νοτίων προαστίων, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 10.00-14.00. Την αιμοληψία θα διενεργήσει το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ