Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Η αγορά του Πειραιά συμμετέχει στον θεσμό της «Black Friday» και της «Cyber Monday»

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Η αγορά του Πειραιά συμμετέχει στον θεσμό της «Black Friday» και της «Cyber Monday»
17 Νοεμβρίου 2023

Η Αγορά του Πειραιά συμμετέχει στον διεθνή και καθιερωμένο πλέον θεσμό της «Black Friday», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 όπως και της «Cyber Monday» που ακολουθεί, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, καλεί τους καταναλωτές να «εκμεταλλευτούν» τις συγκεκριμένες μέρες για την κάλυψη των αναγκών τους, να επισκεφθούν για τις αγορές τους τα φυσικά ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα τoυ Πειραιά και να εμπιστευθούν τις πειραϊκές εμπορικές επιχειρήσεις, που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ποιότητας και ευρείας γκάμας προϊόντων και πραγματικές μεγάλες εκπτώσεις.

Η προσπάθεια που καταβάλλουν για να παρέχουν τα είδη τους σε δελεαστικές, πολύ προσιτές τιμές, έχει καταστήσει την αγορά του Πειραιά συνειδητή επιλογή του ενημερωμένου καταναλωτή και μια από τις ιδιαίτερα συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές.

Καλεί παράλληλα τους καταναλωτές, να κάνουν την αναγκαία έρευνα αγοράς και να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παραπλανητικών διαφημίσεων κατά την «Black Friday» και «Cyber Monday» που δημιουργούν την εντύπωση μιας ιδιαίτερα ευνοϊκής προσφοράς, χωρίς αυτή να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ