Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης ‘Ισαρης- Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, πρόεδρος ΣΟΛΠ: “Στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου θέλουμε φρέσκια εντολή για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό του κλάδου” (Βίντεο)

 Breaking News

Δημήτρης ‘Ισαρης- Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, πρόεδρος ΣΟΛΠ: “Στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου θέλουμε φρέσκια εντολή για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό του κλάδου” (Βίντεο)
16 Νοεμβρίου 2023

Με τον γνωστό οικονομολόγο – φοροτεχνικό Δημήτρη Ίσαρη, πρόεδρο ΣΟΛΠ (Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά), εκλεγμένο μέλος στη ΣτΑ του Ο.Ε.Ε. και πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής Λογιστών του Ο.Ε.Ε. συνομίλησε ο εκδότης της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Απόστολος Καραμπερόπουλος με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Ο κ. Ίσαρης είναι υποψήφιος με το συνδυασμό ΔΗ.ΚΙ.Ο. Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο και διαρκείς αγώνες τόσο στον Σύλλογο Φοροτεχνικών Πειραιά στον οποίο είναι και πρόεδρος την τελευταία 10ετία, όσο και στο Οικονομικό Επιμελητήριο ως μέλος στην παράταξη του προέδρου Κ.Κόλλια, έχοντας έχει συμβάλει τα μέγιστα για το καλό του κλάδου.

 

 

Στην συνέντευξη με τον εκδότη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, μίλησε για το νέο εγχείρημα της ΑΑΔΕ και τον αγώνα που έχουν κάνει οι φοροτεχνικοί για να εναρμονιστούν μαζί με την εφαρμογή mydata, τις δυσλειτουργίες και τη συνεργασία του Επιμελητηρίου ως επιστημονικός φορέας με το Υπουργείο Οικονομικών. Επίσης, έκανε τις δικές του προβλέψεις για το μέλλον του κλάδου, ο οποίος όπως είπε θα έχει πολλές αλλαγές λόγω της ψηφιοποίησης που επιχειρείται.

Isaris

Μεγάλο μέρος της κουβέντας αφορούσε στον κλάδο και στα όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο προς όφελος των λογιστών. Ειδική αναφορά έγινε στα πρόστιμα των γραφείων, στη λεγόμενη “ασθένεια των λογιστών”, αλλά και τον κώδικα δεοντολογίας. Ο κ. Ίσαρης δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον “γολγοθά” των λογιστών, τις φορολογικές δηλώσεις προτείνοντας πως μια καλή λύση θα ήταν οι λογιστές να είχαν ένα τετράμηνο μπροστά τους, αρχής γενομένης από τις αρχές Μαΐου για να δουλέψουν σωστά.

Ο κ. Ίσαρης έκλεισε με μήνυμα για τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου λέγοντας ότι «θέλουμε φρέσκια εντολή για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό του κλάδου μας”.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ