Εφημερίδα Κοινωνική

Ασπρόπυργος: «Κατέβασε το μπλουζάκι της κόρης μου να δει δήθεν γρατζουνιά»

 Breaking News

Ασπρόπυργος: «Κατέβασε το μπλουζάκι της κόρης μου να δει δήθεν γρατζουνιά»
08 Νοεμβρίου 2023

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες των γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου για τον 30χρονο εκπαιδευτικό που φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος ανήλικων μαθητών.

Ένας από τους εννέα γονείς που έδωσαν ένορκη κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου περιέγραψε όσα του ανέφερε η 8χρονη κόρη του για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του γυμναστή.

«Είμαι ο πατέρας των δύο κοριτσιών, το ένα είναι 13 το άλλο είναι 8. Το 13χρονο (σ.σ. ο 30χρονος γυμναστής) το γαργαλούσε από το στήθος και κάτω, όχι όμως προς τα γεννητικά όργανα. Δεν μας ανέφερε κάτι τέτοιο το παιδί» είπε τονίζοντας ότι τα παιχνίδια με τα γαργαλήματα ήταν πολύ «περίεργα».

«Το μικρό, όμως, το φώναξε να κάτσει πάνω στα γόνατά του», περιγράφει ο πατέρας, «και της κατέβασε το μπλουζάκι από πάνω προς τα κάτω για να δει δήθεν μια γρατζουνιά που είχε το παιδί, που γρατζουνιά δεν είχε. Της είπε ‘άσε με να δω τη γρατζουνιά’ και της φάνηκε περίεργο γιατί το παιδί δεν είχε γρατζουνιά».

 

 

«Θα σας δώσουν ναρκωτικά…»

Παράλληλα, ο 30χρονος φέρεται να έλεγε στα παιδιά πως σε περίπτωση που οι γονείς τους είναι χωρισμένοι, μπορεί να τους δώσουν ναρκωτικά. «Ήρθαν τα παιδιά και μας είπαν ότι τους είπε πως αν οι γονείς είναι χωρισμένοι, να προσέξουν μην τους βάλουν στις τσάντες τους ναρκωτικά για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι φταίνε», λέει ο πατέρας.

Όταν γαργαλάς ένα παιδάκι μια φορά υπάρχει περίπτωση να μην το πει στον γονιό του. Όταν, όμως, το κάνεις επανειλημμένα και τα κρατάς και μέσα την ώρα του μαθήματος για να παίξεις το παιχνίδι του γαργαλήματος, τι είναι αυτό; Από το στήθος και κάτω τα γαργαλούσε. Εμάς μας είπε ότι έπαιζαν ένα παιχνίδι, το γαργαλητό, και όποιο παιδάκι του έλεγε ‘δεν θέλω άλλο’ έβαζε άλλα παιδιά και το έκαναν», προσθέτει ο ίδιος.

Ο εκπαιδευτικός οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ενώπιον του Ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης, ενώ ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατα συρροή.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ