Εφημερίδα Κοινωνική

Ολοκληρώθηκε το 2ο Σκακιστικό Τουρνουά του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

Ολοκληρώθηκε το 2ο Σκακιστικό Τουρνουά του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά
27 Οκτωβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Σκακιστικό Τουρνουά του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο νομικός κόσμος αγκάλιασε το σκακιστικό τουρνουά που φιλοξένησε ο Δ.Σ.Π. στο ιστορικό του κτίριο, καθώς σε αυτό συμμετείχαν Δικηγόροι Πειραιά και Αθήνας, ασκούμενοι και συνταξιούχοι Δικηγόροι, καθώς και σκακιστές από τον Εισαγγελικό κλάδο και τους Συμβολαιογράφους.

Τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι κ.κ. Δημήτρης Παυλίδης, Εισαγγελέας, Χρήστος Γκορίτσας, Συμβολαιογράφος και Παναγιώτης Μπαλάσκας, Δικηγόρος, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Π. Ηλία Κλάππα και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής κ.κ. Θεόδωρο Σαρρή, Κωνσταντίνο Φλέγκα και Παναγιώτη Στάπα, Δικηγόρους Δ.Σ.Π.

Το Τουρνουά διεξήχθη με Ελβετικό σύστημα 5 γύρων και με επίβλεψη από τρεις διαιτητές αγώνων με επικεφαλής τον διεθνή διαιτητή Ιωάννη Λίτσα.

Η μεγάλη συμμετοχή, το υψηλό σκακιστικό επίπεδο των αναμετρήσεων και το ξαιρετικό συναδελφικό κλίμα μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά πριν ένα χρόνο για να φέρει το αγωνιστικό σκάκι στο χώρο των δικηγόρων και ευρύτερα του νομικού κόσμου.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ