Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκαια: Συνελήφθησαν κλέφτες δικύκλων με πεδίο δράσης την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

 Breaking News

Νίκαια: Συνελήφθησαν κλέφτες δικύκλων με πεδίο δράσης την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά
30 Οκτωβρίου 2023

Τρείς δράστες κλοπών δικύκλων είχαν πεδίο δράσης την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, και συνελήφθησαν σε συντονισμένες ενέργειες της ΔΙΑΣ Νίκαιας και Μοσχάτου Ξημέρωμα Παρασκευής (27/10-05.30) με σήμα Κέντρου η ΔΙ.ΑΣ. Νίκαιας, ενημερώνεται για “κλοπή δικύκλου εν εξελίξει από τρία άτομα”  ενώ ασυρματικά ενημερώνει και συγκλίνει σε συνδρομή και η ΔΙΑΣ Μοσχάτου. Κατά την άφιξή της η ομάδα ΔΙΑΣ της Νίκαιας συλλαμβάνει τον έναν εκ των δραστών, ενώ στο χώρο εντοπίζει τις δύο κλεμμένες μηχανές.

Από τον τερματικό για το δίκυκλο με το οποίο είχαν μεταβεί σημείο οι δράστες, είχε δηλωθεί κλοπή και απασχολούσε από (23/10), ενώ ο ιδιοκτήτης της δεύτερης μηχανής, δεν είχε αντιληφθεί την απόπειρα κλοπής του δικύκλου του, λόγω του περασμένου της ώρας.

Με περιγραφή των δύο συνεργών του συλληφθέντα, η ομάδα ΔΙΑΣ του Μοσχάτου σε επισταμένες αναζητήσεις, εντόπισε και ακινητοποίησε δύο άτομα τα οποία προσομοίαζαν στα χαρακτηριστικά των δραστών.

Κατά τον έλεγχο ο ένας επιχείρησε εκ νέου διαφυγή, και ακολούθησε πεζή καταδίωξη, με τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Μοσχάτου να τον ακινητοποιούν και να προβαίνουν σε σύλληψή του, σε μικρή απόσταση από το σημείο ελέγχου.

Στην κατοχή του, κατασχέθηκε πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο ΤΑ Νίκαιας Ρέντη, και σχηματίσθηκε δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πειραιά.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ