Εφημερίδα Κοινωνική

Κωνσταντίνος Μαραγκάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη: Για 70 ψήφους δεν εξελέγη από τον πρώτο γύρο! Αμφισβητεί την καταμέτρηση -«Το Πρωτοδικείο θα αποφασίσει αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και για τη Β’ Κυριακή»

 Breaking News

Κωνσταντίνος Μαραγκάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη: Για 70 ψήφους δεν εξελέγη από τον πρώτο γύρο!  Αμφισβητεί την καταμέτρηση -«Το Πρωτοδικείο θα αποφασίσει αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και για τη Β’ Κυριακή»
10 Οκτωβρίου 2023

Σε εκλογικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η ανάδειξη Δημάρχου στο δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη. Τη πρώτη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Μαραγκάκης με 42,85% με τις ψήφους που τον χώρισαν από την απευθείας εκλογή του στον α’ γύρο να είναι μόλις 70. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο κ. Μαραγκάκης στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», το ποσοστό του είναι πάνω από το 43% αμφισβητώντας επισήμως το αποτέλεσμα εξαιτίας -όπως λέει- ενός λάθους στο σύστημα καταμέτρησης, ως εκ τούτου η επίσημη κατανομή θα αποφασιστεί από το Πρωτοδικείο.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μαραγκάκης είπε ότι θα είναι έτοιμος και για την επόμενη Κυριακή. Θυμίζουμε ότι με βάση τα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ (που δεν έχουν επικυρωθεί από το Πρωτοδικείο), ο Κ. Μαραγκάκης έλαβε 42,85% με 12.906 ψήφους και ο Παναγιώτης Κατηφές 22,22% με 6.692 ψήφους. Οι δυο τους, με βάση αυτά το ποσοστά πάνε σε δεύτερο γύρο, εκτός αν το Πρωτοδικείο δικαιώσει τον Κ. Μαραγκάκη.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ