Εφημερίδα Κοινωνική

Σοκ από το άγριο έγκλημα στο Ψυχιατρείο Κέρκυρας – Ασθενής της κάρφωσε 12 φορές το στυλό σε πρόσωπο και λαιμό

Σοκ από το άγριο έγκλημα στο Ψυχιατρείο Κέρκυρας – Ασθενής της κάρφωσε 12 φορές το στυλό σε πρόσωπο και λαιμό
02 Σεπτεμβρίου 2023

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από την είδηση της άγριας δολοφονίας μίας 63χρονης ασθενούς από έναν 45χρονο, επίσης ασθενή, εντός της ψυχιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου νοσηλεύονταν και οι δύο.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η άγρια δολοφονία έλαβε χώρα ενώ η 63χρονη κοιμόταν, με τον 45χρονο δράστη να της καταφέρνει 12 χτυπήματα, χωρίς εκείνη να μπορέσει να αντιδράσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο 45χρονος δράστης, που φέρεται να πάσχει από διπολική διαταραχή και ψύχωση, κατηγορείται ότι στις 21:55 το βράδυ της Πέμπτης, χρησιμοποιώντας ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο, χτύπησε σε πρόσωπο και λαιμό την 63χρονη γυναίκα τουλάχιστον 12 φορές, πιθανόν την ώρα που κοιμόταν, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ακατάσχετη αιμορραγία.

ΕΔΕ για τη δολοφονία της 63χρονης στην Κέρκυρα

Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών, και στο πλαίσιο αυτό η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ.

Μεταξύ άλλων, διερευνάται πώς ο 45χρονος μετέβη από την Ψυχιατρική Κλινική στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η 63χρονη και την σκότωσε.

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ