Εφημερίδα Κοινωνική

Όλγα Μοδινού – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νίκαιας-Ρέντη με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών του Κωνσταντίνου Μαραγκάκη: «Διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας»

 Breaking News

Όλγα Μοδινού – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νίκαιας-Ρέντη με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών του Κωνσταντίνου Μαραγκάκη: «Διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας»
14 Σεπτεμβρίου 2023

“Η συνέπεια λόγων & έργων, το όραμα, η ανάπτυξη, ο διεκδικητικός χαρακτήρας και η ανεξαρτησία μας από κόμματα & συμφέροντα αποτελούν «ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ» για την αλλαγή ενός ξεπερασμένου μοντέλου διοίκησης, ώστε να επιλυθούν μακροχρόνιες παθογένειες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη”, αναφέρει σε μήνυμά της η Όλγα Μοδινού, Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νίκαιας-Ρέντη με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών του Κωνσταντίνου Μαραγκάκη. Η ίδια μας συστήνεται: «Εργάστηκα ως Λειτουργός Υγείας στον Ιδιωτικό τομέα (Metropolitan Hospital & Ερρίκος Ντυνάν) και επί 20 συναπτά έτη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Υπηρέτησα σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Νοσηλευτικής υπηρεσίας αναλαμβάνοντας καθήκοντα Τομεάρχου Χειρουργικού Τομέα. Στην έναρξη της Πανδημίας, τον Μάρτιο 2020, στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους μας, μετακινήθηκα στο Γ.Ν. «Ασκληπιείο» Βούλας στη θέση της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Από τη μάχιμη αυτή θέση επωμίσθηκα πολλές ευθύνες που απαιτούν δύναμη, τόλμη, όραμα και αγάπη να προσφέρεις στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας

Με την ίδια τόλμη και αποφασιστικότητα ευελπιστώ και προσδοκώ στην στήριξη με τη ψήφο σας, ως Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στη Νίκαια – Αγ. Ι. Ρέντη με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μαραγκάκη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ