Εφημερίδα Κοινωνική

Νίνα Κασιμάτη – Βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ: «Casus belli αν ο Κασσελάκης με αντικαταστήσει από το Συμβούλιο της Ευρώπης»

 Breaking News

Νίνα Κασιμάτη – Βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ: «Casus belli αν ο Κασσελάκης με αντικαταστήσει από το Συμβούλιο της Ευρώπης»
28 Σεπτεμβρίου 2023

Ως πολιτικό casus belli χαρακτήρισε η Νίνα Κασιμάτη το ενδεχόμενο αντικατάστασής της στο Συμβούλιο της Ευρώπης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Αφορμή για την απειλή της κυρίας Κασιμάτη αποτέλεσαν οι πληροφορίες που σύμφωνα με την ίδια έχουν διαρρεύσει στον Τύπο «ότι μπορεί να αντικατασταθώ στο Συμβούλιο της Ευρώπης».

«Θα αποτελέσει πολιτικό casus belli αν συμβεί αυτό όχι γιατί πρόκειται για την Νίνα Κασιμάτη ή τον οποιοδήποτε βουλευτή» είπε στον Real FM η Νίνα Κασσιμάτη.

«Όποιοι κάνουν τις διάφορες εισηγήσεις δεν του παρέχουν καλες υπηρεσίες και θα πρέπει να συγκληθεί άμεσα η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να έχει ο κ. Κασσελάκης μια απευθείας γνώση με τα πράγματα αντί να του φιλτράρονται οι πληροφορίες» συνέχισε η κυρία Κασσιμάτη.

Στο πλαίσιο αυτό συμβούλεψε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να προσέξει και να μην αναπαράγει σε καμία έκφραση τις ταξιαρχίες που απορρίφθηκαν μετ΄αντιστρόφων επαίνων από τον ελληνικό λαό».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ