Εφημερίδα Κοινωνική

Οι συναντήσεις του Γιώργου Γαβρίλη με φορείς και κατοίκους του Πειραιά

 Breaking News

Οι συναντήσεις του Γιώργου Γαβρίλη με φορείς και κατοίκους του Πειραιά
27 Σεπτεμβρίου 2023

Διαδοχικές συναντήσεις είχε τη Δευτέρα 25/09/2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης μαζί με εκλεγμένους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Αρχικά, πραγματοποίησε, στο Δημαρχείο της πόλης, συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι το ζήτημα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων, η υποστελέχωση αρκετών διευθύνσεων του δήμου και η ανάγκη στελέχωσης με προσωπικό που θα διαθέτει, όπου χρειάζεται, εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε αφενός να αυξηθεί η τεχνογνωσία και αφετέρου να αυξηθεί η απορρόφηση κονδυλίων σε τομείς και φορείς, όπως για παράδειγμα η ΟΧΕ. Όπως τονίστηκε, η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με προσωπικό, ώστε αυτό να συνδράμει και στην μεγαλύτερη απορροφησιμότητα των διαθέσιμων πόρων και να βελτιώσει αισθητά την εικόνα της πόλης αλλά και τις παρεχόμενες στον πολίτη υπηρεσίες.

Αργότερα συναντήθηκε, στο ΕΒΕΠ, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ Βασίλη Κορκίδη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ Θόδωρο Καπράλο, τον Οικονομικό Επόπτη του ΕΒΕΠ κ Νίκο Μανεσιώτη και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΣΠ.

Συζητήθηκαν βασικά ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας.

Πιο συγκεκριμένα, η αξιοποίηση των άδειων κτηρίων, όπως εκείνο του ΗΣΑΠ, η υπογειοποίηση των γραμμών του τρένου, τα αντιπλημμυρικά έργα, η ανάγκη δημιουργίας της νέας κλειστής αγοράς, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και οι εμπορικές χρήσεις που υπάρχει  κίνδυνος να αναπτυχθούν στον Πύργο λειτουργώντας επιθετικά προς πολλές μικρές, μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τέλος, πραγματοποίησε περιοδεία στο Μικρολίμανο, στα προσφυγικά και στην Καστέλλα όπου και συζήτησε με κατοίκους της περιοχής ζητήματα που δημιουργεί η μεγάλη οικονομική δραστηριότητα σε βάρος των κατοίκων, για θέματα ηχορύπανσης, parking και έλλειψης υποδομών σε έναν οικισμό που ζουν πάνω από 160 οικογένειες.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ