Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Διάκος – Οικονομολόγος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού με τον συνδυασμό του Στέφανου Χρήστου ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ,ΞΑΝΑ: Το στοίχημα της επόμενης πενταετίας είναι η οριστική απομάκρυνση των Φυλακών Κορυδαλλού

 Breaking News

Γιάννης Διάκος – Οικονομολόγος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού με τον συνδυασμό του Στέφανου Χρήστου ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ,ΞΑΝΑ: Το στοίχημα της επόμενης πενταετίας είναι η οριστική απομάκρυνση των Φυλακών Κορυδαλλού
13 Σεπτεμβρίου 2023

Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος βρίσκεται στο πλευρό του Στέφανου Χρήστου ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Γιάννης Διάκος αφού συμμετέχει στον συνδυασμό ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ,ΞΑΝΑ.

Ο Γιάννης Διάκος gεννήθηκε το 11/8/1968 στο Πειραιά.  Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) ενώ έχει ενεργό δράση από τα μαθητικά & φοιτητικά χρόνια. Υπήρξε ο νεώτερος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ελληνική Επικράτεια το 1990 όπου εκλέγεται μέχρι σήμερα ενώ παράλληλα υπήρξε υποψήφιος Δημάρχος Κορυδαλλού 1998 & 2014.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Προμηθειών καθώς Πολιτικών γάμων, αντιπροέδρος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κορυδαλλού καθώς παλιότερα της αντίστοιχης Δημαρχιακης Επιτροπής.  Ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Π.Ε.Δ.Α. το 2011 μεχρι 2014.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών θεμάτων, ισότητας & αλληλεγγύης της Π.Ε.Δ.Α. ενώ υπήρξε Μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας σειρά ετών Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. , Π.Ε.Δ.Α. καθώς τώρα είναι επίσης και στη Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας  Κ.Ε.Δ.Ε..

Τώρα είναι εκλεγμένος του Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α όπου διετέλεσε και Αντιπροέδρος.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας 2007-2010.

Διετέλεσε ειδικός συνεργάτης του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης το 2020 και συνεργάτης στο γραφείο του Προέδρου της Κυβέρνησης μέχρι το πέρας της θητείας του.

Έχει δύο κόρες την Ευθυμία φοιτήτρια Γεωπονικής Αθηνών και την Ελισάβετ- Ροζαλια μαθήτρια πρώτης λυκείου. Όπως λέει ο ίδιος : «Το στοίχημα της επόμενης πενταετίας είναι η οριστική απομάκρυνση των Φυλακών Κορυδαλλού μετά τη βούληση της σημερινής Κυβέρνησης και η ολοκλήρωση των αθλητικών έργων στα 115 στρέμματα. Η εμπειρία και ικανότητα του Στέφανου Χρήστου αποτελεί εγγύηση για την υλοποίηση τους».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ