Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Χατζηαλέξης – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Θέλω να συνεισφέρω σε ένα ήδη πετυχημένο έργο»

 Breaking News

Γιάννης Χατζηαλέξης –  Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Θέλω να συνεισφέρω σε ένα ήδη πετυχημένο έργο»
15 Σεπτεμβρίου 2023

Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και με αφορμή την υποψηφιότητά του στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, ο γνωστός Πειραιώτης επιχειρηματίας, Γιάννης Χατζηαλέξης μας συστήνεται: «Μεγάλωσα και ζω στην Καστέλλα. Εδώ, μαζί με την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου Ελεάννα Λαμπόγλου και τα δύο μας αγοράκια.

Έχω μεγαλώσει μέσα σε αθλητική οικογένεια και  από μικρός ήδη ήμουν αθλητής του Εθνικού στον υγρό στίβου όπως και η μητέρα μου και η αδερφή μου, η οποία αγωνίστηκε σε Εθνικό και Ολυμπιακό, όπως και ο πατέρας μου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ο οποίος έχει υπάρξει με επιτυχία ως παίκτης και τώρα προπονητής σε πολλές ομάδες ποδοσφαίρου του Πειραιά.

Είμαι τελειόφοιτος του Saint Paul και μετέπειτα της Γυμναστικής Ακαδημίας. Αυτή την εμπειρία μου στον αθλητισμό διοχετεύω ενεργά και τακτικά, μέσω του ΟΠΑΝ, στον δήμο από την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου από το 2022.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της εστίασης από το 2006 στο Μικρολίμανο με το Mecca Bar Restaurant ως  ιδιοκτήτης  και μετέπειτα του cafe »Mardi»  στο κέντρο του Πειραιά, και του Sef Soccer στο πάρκο του ΣΕΦ.

Πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο μας και ζητώ με σεβασμό να με τιμήσετε με την στήριξη σας, με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη ώστε να συνεισφέρω στην συνέχιση του πετυχημένου έργου για έναν Πειραιά που είναι και θα  συνεχίσει να είναι Νικητής!»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ