Εφημερίδα Κοινωνική

Διονύσης Βυθούλκας – Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Καλυβίων – «ΕΝΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»: «Πιστεύω στην ομαδική και οργανωμένη δουλειά, για να εξελιχθεί ποιοτικά ο τόπος που ζω»

 Breaking News

Διονύσης Βυθούλκας – Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Καλυβίων – «ΕΝΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»: «Πιστεύω στην ομαδική και οργανωμένη δουλειά, για να εξελιχθεί ποιοτικά ο τόπος που ζω»
13 Σεπτεμβρίου 2023

«Ονομάζομαι Διονύσης Βυθούλκας, εργάζομαι ως επαγγελματίας δημοσιογράφος για περισσότερα από 25 χρόνια και είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Έχω εργαστεί σε όλων των ειδών τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ξεκίνησα την καριέρα μου από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ως παραγωγός και αρχισυντάκτης πολιτικών εκπομπών και ειδήσεων. Σταθμό στην επαγγελματική μου πορεία θεωρώ την είσοδο μου στο ιστορικό ΒΗΜΑ το 1999 όπου και ανέλαβα το αστυνομικό και μετέπειτα και το ναυτιλιακό/ πειραϊκό ρεπορτάζ.

Σήμερα εργάζομαι στον όμιλο της Alter Εgo Μedia, όπου εκτός από τις εφημερίδες είμαι υπεύθυνος για τον συντονισμό των ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Mega ενώ έχω διατελέσει και αρχισυντάκτης ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΟΝΕ.

Παράλληλα, με το επάγγελμα μου είχα πάντα έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, συμμετέχοντας στις συνδικαλιστικές δράσεις της δημοσιογραφικής μας Ένωσης αλλά και σε ανεξάρτητους πολιτικούς φορείς με έντονη κοινωνική και οικολογική δράση χωρίς να έχω διεκδικήσει κάποιο πολιτικό αξίωμα.

Πιστεύω στην ομαδική δουλειά, η οποία όμως θα πρέπει να βασίζεται στην οργάνωση και την πειθαρχία για να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για αυτό το λόγο επέλεξα να λάβω μέρος σε εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με την πρόθεση να προσφέρω ώστε να εξελιχθεί ποιοτικά ο τόπος που ζω.

Τα τελευταία χρόνια κάτοικος Γαλάζιας Ακτής Λαγονησίου.

Είμαι νυμφευμένος με την επίσης δημοσιογράφο Ιουλία Βελισσαράτου και πατέρας δυο παιδιών.»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ