Εφημερίδα Κοινωνική

Δημοσθένης Σταματάτος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη» και τον Κωνσταντίνο Μαραγκάκη: «Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας και τους κατοίκους της»

 Breaking News

Δημοσθένης Σταματάτος –  Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη» και τον Κωνσταντίνο Μαραγκάκη: «Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας και τους κατοίκους της»
14 Σεπτεμβρίου 2023

Μερικά φιλικά λόγια από τον Δημοσθένη Σταματάτο:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Υπηρέτησα την πόλη μας, την Νίκαια- Αγ. Ι. Ρέντη, από διάφορες θέσεις ευθύνης και τα  τελευταία 4 χρόνια ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Κοιμητηρίου Σχιστού.

Κατέβαλα κάθε προσπάθεια να ανταποκριθώ στο ρόλο που μου αναθέσατε χωρίς να αμελήσω λεπτό την πόλη μου.

Υπηρετώ τον τόπο μας για περισσότερα από 24 χρόνια τόσο από τη θέση του Αντιδημάρχου όσο και ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπατριωτών μου , με μια άοκνη προσπάθεια να κάνω το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας και τους κατοίκους της.

Η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση χρειάζεται μεράκι , αφοσίωση και αυταπάρνηση και όποιος πραγματικά υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση έρχεται καθημερινά πρόσωπο με πρόσωπο με τις αγωνίες του πολίτη, με τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει.

Από το ξεκίνημα της αυτοδιοικητικής μου πορείας αφιερώθηκα στην πόλη και υπηρετώ με αγάπη, συνέπεια και αλληλεγγύη τους συμπολίτες μου.

Έως τώρα δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για την επιλογή μου να αφιερώσω τη ζωή μου στον τόπο μου και στους ανθρώπους του.

Η δύναμη μου είστε εσείς και η καθημερινή επαφή μαζί σας που γέννησε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη !

Ενδεχομένως να έκανα και λάθη διότι λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δεν κάνουν τίποτα.

Το αν τα κατάφερα η όχι θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι θα το απαντήσετε εσείς μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες στις 8 Οκτωβρίου.

Εσείς θα κρίνετε την στάση μου απέναντι σας και ελπίζω να ανανεωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για μια ακόμα Αυτοδιοικητική θητεία!

Φίλες και φίλοι, αγαπώ αυτό που κάνω και ελπίζω σε εσάς να μου δώσετε την δυνατότητα να συνεχίσω να είμαι κοντά σας και κοντά στο  Δήμο μου.

Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας απογοητεύσω και αυτή την θητεία.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ