
Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ”, στο πλευρό του κ. Γιάννη Μώραλη.
Μεγάλωσα, κατοικώ και εργάζομαι στον Πειραιά. Κατάγομαι από τον Πόρο Τροιζηνίας.
Είμαι ιδιοκτήτης και διευθυντής των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ», που βρίσκονται στο Χατζηκυριάκειο, στην Καλλίπολη και στο Δημοτικό Θέατρο, ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που προσφέρει εδώ και 45 χρόνια υψηλής ποιότητας ξενόγλωσση μόρφωση στον Πειραιά στις οικογένειες χιλιάδων Πειραιωτών.
Από το 2016 δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά και στη διοργάνωση Εξετάσεων Πιστοποίησης της Αγγλικής Γλώσσας πανελλαδικά, αναγνωρισμένη από το Ofqual της Μεγάλης Βρετανίας και το ΑΣΕΠ. Έχω σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας. Τις επιχειρήσεις μας στελεχώνουμε κατά πλειοψηφία με Πειραιώτες και Πειραιώτισσες, απόφοιτοι οι περισσότεροι από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ».
Έχοντας μεγαλώσει σε οικογένεια εκπαιδευτικών, έχω εργαστεί για πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο και είμαι υπέρμαχος της αξίας της υψηλής ποιότητας μόρφωσης για όλους. Η εκπαίδευση των παιδιών και η δια βίου μάθηση στους εργασιακούς τομείς είναι προτεραιότητα για να μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να ανταπεξέλθουν στις γρήγορες αλλαγές που γίνονται στον χώρο εργασίας και να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση.
Με αγάπη, ενδιαφέρον και υπευθυνότητα για την πόλη στην οποία μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος. Θεωρώ ότι έχω πολλά να προσφέρω μέσα από τις πολύμορφες εμπειρίες μου, πάντα με σεβασμό στις τρέχουσες ανάγκες του Πειραιά και των συμπολιτών μου. Παρακολουθώντας προσεκτικά το πρόγραμμα του Δημάρχου κ. Μώραλη, είμαι έτοιμος να υποστηρίξω το έργο του και να προσφέρω τις ιδέες και γνώσεις μου σε ό,τι αφορά την νεανική επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση – επιμόρφωση, την κοινωνική πρόνοια, την βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική προστασία. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.
Ελπίζω να με τιμήσετε με την ψήφο σας, για να είμαι κοντά σας, να στηρίζω τον “Πειραιά Νικητή”.