Εφημερίδα Κοινωνική

Το OOCL “PIRAEUS” στο λιμάνι του Πειραιά!

 Breaking News

Το OOCL “PIRAEUS” στο λιμάνι του Πειραιά!
10 Ιουλίου 2023

Καταπλέει τη Δευτέρα στο λιμάνι του Πειραιά το OOCL “PIRAEUS”, σε προβλήτα της PCT SA. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο με μεταφορική ικανότητα 24.188.

Με αφορμή τον κατάπλου του στον Πειραιά έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν ο πρόεδρος της ΟΛΠ κ. ΥU Zeng Gang, και ο Εκτελεστικός αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΣΕΠ Α.Ε Capt. Wang Jihang.

Tο OOCL “PIRAEUS” θα «πιάνει» στον Πειραιά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς από τον Ιούνιο εξυπηρετεί την υπηρεσία LL3 της OOCL μεταξύ Ασίας και Ευρώπης. Το δρομολόγιο των προσεγγίσεων είναι: Σαγκάη – Xiamen – Nansha – Χονγκ Κονγκ – Yantian – Cai Mep – Σιγκαπούρη – Πειραιάς – Αμβούργο – Ρότερνταμ – Ζεεμπρύγκε – Βαλένθια – Πειραιάς – Αμπού Ντάμπι – Σιγκαπούρη – Σαγκάη σε ένα ταξίδι μετ” επιστροφής 84 ημερών.

Η OOCL παρήγγειλε συνολικά δώδεκα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων χωρητικότητας 24.188 TEU από το 2020. Από αυτά, το OOCL “PIRAEUS” είναι το δεύτερο πλοίο που παραδίδεται μετά το OOCL Spain το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 17 Απριλίου, στο παρθενικό του ταξίδι.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ