Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζεται το θρίλερ – Βρήκαν μέρος του κορμού του διαμελισμένου άνδρα

Συνεχίζεται το θρίλερ – Βρήκαν μέρος του κορμού του διαμελισμένου άνδρα
19 Ιουλίου 2023

Μπροστά σε ένα ακόμα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν εργαζόμενοι στη διαλογή στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων καθώς εξακολουθούν να εντοπίζουν ανθρώπινα μέλη σε σακούλες σκουπιδιών.

Ειδικότερα το μεσημέρι της Τετάρτης εργαζόμενοι εντόπισαν μέσα σε μαύρη σακούλα νέο ανθρώπινο μέλος που φέρεται να ανήκει στον άτυχο άντρα ασιατικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr μέσα στη σακούλα βρέθηκε μέρος από τον κορμό του άτυχου άντρα, το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τα πόδια, το κεφάλι καθώς και τα σπλάχνα του δολοφονημένου άντρα.

Στο μεταξύ οι έρευνες των Aρχών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά. Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Συλλέγοντας στοιχεία από το περιεχόμενο των απορριμμάτων οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα προκειμένου να μπορέσουν να χαρτογραφήσουν την ευρύτερη περιοχή και τα σημεία όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων, ώστε να επικεντρώσουν την έρευνά τους σε αυτούς.

Προς το παρόν θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε κάποια στιγμή μέσα στο προηγούμενο δεκαήμερο ενώ το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε άντρα ασιατικής καταγωγής 30 – 40 ετών.

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ