Εφημερίδα Κοινωνική

Δολοφονία 55χρονης στην Πάτρα: Αναζητούν το κίνητρο και το όπλο του εγκλήματος της γυναίκας που «δεν είχε εχθρούς»

Δολοφονία 55χρονης στην Πάτρα: Αναζητούν το κίνητρο και το όπλο του εγκλήματος της γυναίκας που «δεν είχε εχθρούς»
31 Ιουλίου 2023

Κομμάτι κομμάτι επιχειρούν να συνθέσουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. το παζλ της δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) στο σπίτι της στον οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα.

Μέσα από καταθέσεις μαρτύρων και στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος, οι ερευνητές της Αστυνομίας έχουν επιδοθεί στην προσπάθεια να σκιαγραφήσουν το κίνητρο της δολοφονίας και, μέσα από αυτό, να φθάσουν στα ίχνη αυτού ή αυτών που βρίσκονται από πίσω.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από το φιλικό και το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, προκύπτει πως η 55χρονη δεν είχε εχθρούς καθώς οι μάρτυρες κάνουν λόγο για μία ήσυχη, φιλική και ευγενική γυναίκα η οποία δεν είχε απασχολήσει ή προκαλέσει ποτέ.

«Το σημαντικό είναι να βρεθεί, αν υπάρχει, το κίνητρο της δολοφονίας γιατί μέσα από αυτό θα εντοπιστεί και ο δράστης ή οι δράστες. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κίνητρο. Για παράδειγμα, αν το έγκλημα διεπράχθη από κάποιον με ψυχολογικά προβλήματα, μπορεί να μην υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Πάντως από τις καταθέσεις φαίνεται πως η γυναίκα τα είχε με όλους καλά και δεν αντιμετώπιζε με κάποιον πρόβλημα» σημείωσαν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά.

Αναζητούν το όπλο του εγκλήματος

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και για τον εντοπισμό του όπλου του εγκλήματος καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα του ιατροδικαστή, η γυναίκα είχε χτυπηθεί στο κεφάλι με κάτι ιδιαίτερα βαρύ.

«Έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι που δείχνουν πως χτυπήθηκε από ένα βαρύ αντικείμενο. Ένα ρόπαλο, ένα βάζο ή κάτι τέτοιο. Ακόμα γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιο αντικείμενο την χτύπησαν» ανέφεραν άτομα με γνώση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ