Εφημερίδα Κοινωνική

«Πέταξε» στα 8.24 ο Τεντόγλου στον Πειραιά!

«Πέταξε» στα 8.24 ο Τεντόγλου στον Πειραιά!
05 Ιουνίου 2023

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Piraeus Street Long Jump το οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/6) μπροστά στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Φυσικά, μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο Ολυμπιονίκης αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες φιλάθλους που ήρθαν για να τον δουν να αγωνίζεται.

Ο Μίλτος Τεντόγλου άρχισε τον αγώνα του στα 7.83 μ. και ακολούθησε άκυρο άλμα. Ο Μοντλέρ τον πέρασε με άλμα στα 7.88 μ., όμως η απάντηση ήρθε αμέσως με 8.03 μ.

Στη συνέχεια είχε δύο άκυρες αλλά, όπως συνηθίζει, το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος. Ο Μίλτος Τεντόγλου στο τελευταίο του άλμα προσγειώθηκε στα 8.24 μ. γνωρίζοντας την αποθέωση.

Δεύτερος ήταν ο Τομπίας Μοντλέρ με το άλμα του στα 7.88 μ., ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Ουζμπέκος, Ανβάρ Ανβάροβ με 7.84 μ.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ