Εφημερίδα Κοινωνική

Νίνα Κασιμάτη – Υποψήφια Βουλέυτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ: Το πνεύμα της «Μαξίμου-Μητσοτάκη Α.Ε.» θα μας επιστρέψει στη βαρβαρότητα με ή χωρίς Πνευματικό

 Breaking News

Νίνα Κασιμάτη – Υποψήφια Βουλέυτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ: Το πνεύμα της «Μαξίμου-Μητσοτάκη Α.Ε.» θα μας επιστρέψει στη βαρβαρότητα με ή χωρίς Πνευματικό
09 Ιουνίου 2023

Στην πρώτη της συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ant1 με τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου, η υποψήφια (και εκλεγμένη στις πρόσφατες κάλπες) βουλευτής Β’ Πειραια του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη αντέτεινε στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη ότι μια νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη σηματοδοτεί «επιστροφή στη βαρβαρότητα».  Η ίδια η κα Κασιμάτη, με νέα της ανάρτηση σχολιάζει:

«Οι δηλώσεις του Βουλευτή της ΝΔ και καθηγητή Ιατρικής κ. Πνευματικού για διαλογή ασθενών τελικού σταδίου με επιβεβαίωσαν απόλυτα. Το ότι θα παραδώσει τη βουλευτική έδρα του, αν επανεκλεγεί στις 25 Ιουνίου, λίγο ενδιαφέρει. Η πανεπιστημιακή έδρα του είναι αυτή που καλλιεργεί στις νέες γενιές ιατρών το πνεύμα του Μένγκελε, συνεπώς αναμένουμε να τοποθετηθούν επί του ζητήματος οι Ιατρικοί Σύλλογοι και η Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Αναφορικά με το πνεύμα και το γράμμα της πολιτικής Μητσοτάκη στην Υγεία, έχει ήδη υλοποιηθεί την περίοδο της πανδημίας, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να καταλαμβάνει μια από τις πρώτες θέσεις υπερβάλλουσας θνησιμότητας στην Ευρώπη.

Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης,  έχοντας κρύψει στο συρτάρι του τη σχετική μελέτη Τσιόδρα, αμφισβητούσε μέσα στη Βουλή ότι αυξάνεται η θνησιμότητα των βαρέως πασχόντων ασθενών, όταν νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ, και απαιτούσε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να του δείξουμε μελέτη που να το αποδεικνύει. Εκ παραλλήλου, ο υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης έλεγε περίπου ότι η αύξηση των κλινών ΜΕΘ δεν ωφελεί, ο έτερος υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος έλεγε «δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας» και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας ισχυριζόταν ότι η αύξηση των κλινών ΜΕΘ που ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν «πεταμένα λεφτά». Αυτό είναι το πνεύμα της Μαξίμου-Μητσοτάκη Α.Ε. και θα μας επιστρέψει στη βαρβαρότητα με ή χωρίς Πνευματικό».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ