Εφημερίδα Κοινωνική

Ιωσήφ Βουράκης – Πρόεδρος ΟΠΑΝ: «Ο Ο.Π.Α.Ν του Δήμου Πειραιά εξελίσσεται διαρκώς και στηρίζει τη νέα γενιά ανθρώπων και κάθε νέα πρωτοβουλία στην πόλη μας»

 Breaking News

Ιωσήφ Βουράκης – Πρόεδρος ΟΠΑΝ: «Ο Ο.Π.Α.Ν του Δήμου Πειραιά εξελίσσεται διαρκώς και στηρίζει τη νέα γενιά ανθρώπων και κάθε νέα πρωτοβουλία στην πόλη μας»
01 Ιουνίου 2023

Σε ανάρτησή του, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης, σημειώνει: «Ο Ο.Π.Α.Ν του Δήμου Πειραιά δραστηριοποιείται, εξελίσσεται διαρκώς, δημιουργεί ευκαιρίες, στηρίζει τη νέα γενιά ανθρώπων και κάθε νέα πρωτοβουλία του Δήμου μας! Τα τελευταία χρόνια έχουμε προχωρήσει σε ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι οι δημότες του Πειραιά δωρεάν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις.

Έχουμε διοργανώσει μεγάλες δράσεις, όπως το Red Bull Art of Motion με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να επισκεφθεί και να γνωρίσει τον Πειραιά! Δημιουργήσαμε μικρότερες αθλητικές δράσεις, όπως το Summer Basket League και τις «Σκυταλοδρομίες Αγάπης», τις οποίες καταφέραμε να κάνουμε θεσμό! Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι βρισκόμαστε με κάθε τρόπο δίπλα σε φορείς, όπως το «Τζάμπολ Αγάπης» και o όμιλος εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», οι οποίοι πρoσφέρουν σημαντικό έργο σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Η αλληλεγγύη, η αγάπη, η συμπόνια, η αλληλοβοήθεια είναι βασικές αξίες του οργανισμού μας! Είναι λοιπόν χαρά μας που, μέσα από τις δράσεις μας, έχουμε αφήσει το αποτύπωμά μας στον αθλητισμό , στην κοινωνία, στους Δημότες μας, μικρούς και μεγάλους! Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας!»

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ