Εφημερίδα Κοινωνική

Η διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος

 Breaking News

Η διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος
12 Ιουνίου 2023

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Επιμελητήριο Ευβοίας πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος, ενώ παράλληλα δόθηκε το όνομα του πρώτου προέδρου του Επιμελητηρίου Κωνσταντίνου Ι. Καράκωστα στην αίθουσα του επιμελητήριου, με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ακόμα, στο πλαίσιο των εργασιών, υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδος, ενώ σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας με το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννης Μασούτης, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών  και υποψήφιος βουλευτής, κ. Χρήστος Σταϊκούρας ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, η δήμαρχος Χαλκίδας, κ. Έλενα Βάκα, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ και πρόεδροι Επιμελητηρίων από όλη την χώρα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γιάννης Γεροντίτης, αναφέρθηκε στη συμβολή της επιχειρηματικότητας στην ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννης Μασούτης, τόνισε την ανάγκη να αξιοποιηθούν τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία. Το ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, αλλά και προτάσεις ώστε να επιλυθούν οι δυστοκίες αποτέλεσαν βασική θεματική των εργασιών.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ